Η Μαντώ Γαστεράτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο! – ΦΩΤΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισηγόνης, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς! Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους  4.010 γρ.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Παρασκευής (10/01) μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τα πάντα για τον τοκετό.

“Στη αρχή φοβόμουν, έτρεμα σαν το ψάρι αλλά με βοήθησε η γυναικολόγος και η μαία μου, οι οποίες ήταν σαν φίλες μου, ήταν σαν κολλητές μου, καθώς κάναμε καλαμπούρι μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν το πίστευα ούτε και εγώ, αφού τους έλεγα: «Αν είναι έτσι

ο τοκετός, τότε κάνω δέκα παιδιά. Απήλαυσα αυτή την υπέροχη εμπειρία. Γι’ αυτό που ζω ευχαριστώ το Θεό!”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο μπέμπης μοιάζει στον μπαμπά του: “Ο μικρός είναι ίδιος ο μπαμπάς του. Δεν μου πήρε τίποτα! Μόνο την πονηριά μου και την όρεξή μου για φαγητό”!

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή της, η Μαντώ Γαστεράτου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμη:

“Τσακώνομαι με την Αθηνά Οικονομάκου επειδή είναι συνεχώς με το κινητό στο χέρι” 

Η Κατερίνα Καινούργιου άδειασε τη Μέγκι Ντρίο: “Δεν είναι επαγγελματίας”! 

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκαθαρίζει: “Δεν θέλω να με ρωτάνε γιατί στενοχωριέμαι” 

Keywords
Τυχαία Θέματα