Οι μάσκες ματιών που πρέπει να φορέσετε αν θέλετε να δείχνετε ξεκούραστες

Η κούραση, η αϋπνία και το strees φαίνονται αρχικά στα μάτια σας. Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάνουν την εμφάνιση τους κι εσείς προσπαθείτε να καλύψετε τα σημάδια με κάθε τρόπο. Το κονσίλερ είναι μεν μια καλή ιδέα αλλά δεν κάνει θαύματα. Στην ουσία χρειάζεστε ξεκούραση και ύπνο. Αλλά είναι μάλλον δύσκολο.

Και κάπου εδώ έρχονται τα beauty brands που πολύ μας αγαπούν, με τα μαγικά τους προϊόντα που μας σώζουν. Και φυσικά αναφερόμαστε στις μάσκες ματιών, τα

γνωστά patches. Τα σωτήρια, μικρά αυτοκόλλητα που απλώνουμε κάτω από τα μάτια κάθε φορά που θέλουμε να δείχνουμε δροσερές και άψογες. 

Φυσικά δεν ξεχνάμε την καθημερινή χρήση της κρέμας ματιών. Αν δεν είναι σωστά ενυδατωμένη η περιοχή δεν θα καταφέρουμε και πολλά. Η κρέμα προετοιμάζει το έδαφος και τα patches λειτουργούν ως booster.

Εμείς σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας μάσκες. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Eye Mask: Περιέχει φυτικά συστατικά που απομακρύνουν τα σημάδια κούρασης από την περιοχή των ματιών χαρίζοντας ταυτόχρονα πλούσια ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων.

Shiseido Benefiance WrinkleResist 24 Pure Retinol Eye Masks:  Μια θεραπεία για την περιοχή των ματιών με ρετινόλη στη σύνθεση της. Επαναφέρει την απαραίτητη υγρασία, συσφίγγει και μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες  ενώ παράλληλα αναζωογονεί και ανανεώνει το δέρμα.

Rodial Dragon’s Blood Eye Masks: Το “dragon’s blood” που περιέχει στη σύνθεση της είναι ένα συστατικό από τη Νότιο Αμερική με υαλουρονικό οξύ και άρνικα. Μειώνει κοκκινίλες και ερεθισμούς χαρίζοντας έξτρα ενυδάτωση.

Patchology Travel Size FlashPatch Rejuvenating Eye Gels: Είναι τα patches που πρέπει να υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ σας ειδικά αν ταξιδεύετε συχνά. Χάρη στην καφεΐνη και το κολλαγόνο που περιέχουν απομακρύνουν όλα τα σημάδια κούρασης και αφήνουν το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και τέλειο.

Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Mask: Είναι ότι καλύτερο αν ετοιμάζεστε να βγείτε και θέλετε τέλειο μακιγιάζ αλλά και το πρωί, ειδικά αν σας περιμένει μια δύσκολη μέρα και πολλά σημαντικά ραντεβού. Δρα αμέσως και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη:

Cloud Nails: Το πιο ρομαντικό και ονειρεμένο nail look της σεζόν

Οι ειδικοί εξηγούν γιατί μπορείτε να αντικαταστήσετε την κρέμα νύχτας με την κατάλληλη sleep mask

Keywords
Τυχαία Θέματα