Η μανικιουρίστ της Dua Lipa σας προτείνει τα πιο cool nail trends του 2019

Οι nail artists του Hollywood είναι οι πλέον ενημερωμένες όσο αφορά τα trends αφού οι περισσότερες βρίσκονται στα παρασκήνια των catwalks κάθε σεζόν. Παράλληλα πελάτισσες τους είναι celebrities και stars με υψηλές απαιτήσεις αφού το mani στις δημόσιες εμφανίσεις τους πρέπει να είναι ιδιαίτερο και εξεζητημένο. Κι εκείνες δεν έχουν παρά να χρησιμοποιήσουν όλη τους την φαντασία και την έμπνευση.

Μία από τις διασημότερες nail artists, Michelle Humphrey, η οποία επιμελείται

μεταξύ άλλων στο nail look της Dua Lipa και της Rita Ora επέλεξε τα ωραιότερα trends της χρονιάς ώστε να μας χαρίσετε τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε. Πριν επιλέξετε λοιπόν το επόμενο mani δείτε αυτά που ακολουθούν.

Jelly Look

Σκεφτείτε lolipops, ζελεδάκια και καραμέλες. Ένα λαχταριστό και χαρούμενο look που θα επικρατήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι. Δείχνει τέλειο σε χρώματα όπως το πράσινο και το φούξια και ακόμα πιο γίνεται ακόμα πιο extravagant αν έχει ματ φινίρισμα ή glitter.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rox V | RVA| MANI MOVES™ (@nail.lord) στις 19 Ιούλ, 2018 στις 10:09 πμ PDT

Κρυστάλλινα

Τα διάφανα nail extensions είναι το μεγαλύτερο hit της χρονιάς. Αν το αποφασίσετε ζητήστε από την μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα tips ώστε να πετύχει το σωστό αποτέλεσμα. Μην χρησιμοποιήσετε χρώμα απλά αφήστε τα να λάμπουν. Εναλλακτικά μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα glitter.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Torello (@aliciatnails) στις 3 Μάι, 2017 στις 6:23 μμ PDT

Διακριτικά και Ιριδίζοντα

Το κομψό σχεδόν διάφανο αλλά με απαλές λάμψεις μανικιούρ βρίσκεται σε μία από τις πρώτες θέσεις των trends. Το είδαμε ήδη σε αρκετές stars. Χωρίς χρώμα, απλά με τop coat στα ιδιαίτερα περιποιημένα νύχια τοποθετούνται μικρά κρύσταλλα που χαρίζουν μια glam και σοφιστικέ παράλληλα πινελιά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam (@nailartfairy) στις 21 Απρ, 2017 στις 5:46 μμ PDT

Στο χρώμα της μουστάρδας

Φέτος οι έντονες αποχρώσεις βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο. Το κίτρινο μάλιστα είναι στο Top 5. Αν το φοβάστε ή το θεωρείτε ιδιαίτερα τολμηρό η nail artist σας έχει τη λύση: Δοκιμάστε το μουσταρδί που είναι πιο “ήσυχο” και μάλιστα σε ματ υφή. Παράλληλα ταιριάζει τέλεια τόσο σε κοντά όσο και σε πιο μακριά νύχια αλλά και σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Doobys Nails Ltd✨ (@doobysnails) στις 29 Δεκ, 2018 στις 1:57 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Προστατεύστε τα χέρια σας από το κρύο και την υγρασία ακολουθώντας τις συμβουλές των experts

O hairstylist της JLo σας δείχνει πως θα αποκτήσετε το ωραιότερο wave look

Keywords
Τυχαία Θέματα