Το... τρυφερό παρελθόν της Φαρμάκη με τον Λοβέρδο

COVER STORYΒίλα αξίας 1.500.000 €, Aston Martin και ακριβά γεύματα συνθέτουν το παραμυθένιο lifestyle του ζευγαριούΤο... τρυφερό παρελθόν της Φαρμάκη με τον ΛοβέρδοΣάββατο, Ιανουάριος 12, 2019 - 16:30

❱❱ Η πρώην αοιδός, πριν παντρευτεί τον κατηγορούμενο για το σκάνδαλο της Novartis Νίκο Μανιαδάκη, είχε έρθει κοντά με τον μετέπειτα υπουργό Υγείας

Ζωή σαν παραμύθι,

προτού ξεσπάσει η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση της Novartis, που εδώ και έναν χρόνο προκαλεί αλλεπάλληλες αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, απολάμβαναν ο Νίκος Μανιαδάκης και η σύζυγός του και πρώην τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, η οποία πριν από δύο δεκαετίες κινούνταν με άνεση στις πίστες της νυχτερινής διασκέδασης, ως δεύτερο και τρίτο όνομα πάντως.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η εξαιρετικά προσοδοφόρα, όπως αποδείχθηκε, επαγγελματική ενασχόληση με τον χώρο του φαρμάκου, που τους επέτρεπε να ζουν με πρωτοφανή πολυτέλεια, οι… διαβολικές συμπτώσεις, οι στενές σχέσεις και των δύο με πολιτικά πρόσωπα, αλλά και η άτακτη αναχώρηση από τη χώρα, που απετράπη στο παρά πέντε από τις εισαγγελικές Αρχές συνθέτουν το παζλ της ζωής του ζεύγους που βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν απασχολήσει ποτέ την ελληνική Δικαιοσύνη.

Οταν το 2001 ο 33χρονος φιλόδοξος νέος από την Ιεράπετρα, με τις εντυπωσιακές οικονομικές σπουδές και άρτι διορισθείς ως διοικητής και πρόεδρος στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, συνάντησε μια μοιραία βραδιά την τότε ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια Χριστίνα Φαρμάκη, τα βέλη του έρωτα εκσφενδονίστηκαν εκατέρωθεν, ενώνοντάς τους σε μία κοινή πορεία που έδειχνε να έχει τις καλύτερες προδιαγραφές.

Εκείνος, διάττοντας αστέρας στον χώρο της Υγείας, αλλά αποφασισμένος να αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει, κι εκείνη διάσημη, νέα και ωραία, έχοντας μεταπηδήσει έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα στον χώρο της ομορφιάς στο καλλιτεχνικό στερέωμα, πλάι σε καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Η ανάδειξή της σε Γ΄ Μις Ελλάς στα καλλιστεία του 1990, όπου είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς η Τζένη Μπαλατσινού, της έφερε την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα, που της άνοιξε εύκολα τις πόρτες και στον χώρο του τραγουδιού. Θα ακολουθήσουν αρκετά σουξέ της εποχής, με τον Σταμάτη Γονίδη να γράφει τις επιτυχίες «Πες μου τι σου φταίω» και «Αυτή είμαι εγώ», που ερμήνευε στις πίστες η άλλοτε μελαχρινή και άλλοτε κοκκινομάλλα καλλονή. Το 1999 θα βγάλει τον τελευταίο δίσκο της και θα αναχωρήσει για «άλλο λιμάνι», όπως και ο τίτλος του ομώνυμου τραγουδιού.

Κι αυτό καθώς η εντυπωσιακή κοπέλα από το Γαρδίκι Θεσπρωτίας, που πλησιάζει πλέον τα 30, γνωρίζει καλά πως η ζωή της νύχτας, αφενός, δεν της αρκεί και, αφετέρου, έχει ημερομηνία λήξης. Οπως και οι μέχρι τότε έρωτες που της είχαν χτυπήσει την πόρτα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος.

Στο πλευρό του Νίκου Μανιαδάκη θα κλείσει για πάντα την πόρτα στο τραγούδι και στις στενές φιλίες του παρελθόντος, μέχρι που το… παρελθόν, κατά έναν διαβολικό τρόπο, θα της χτυπήσει δύο δεκαετίες μετά ξανά την πόρτα…

Τον ενθουσίασε

Την περίοδο της δόξας της όμως η Χρυσάνθη, ή αλλιώς Χριστίνα, Φαρμάκη, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, φέρεται (προτού έρθει εις σάρκα μίαν με τον Μανιαδάκη) ότι διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με τον μετέπειτα υπουργό Υγείας και φερόμενο ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση της Novartis Ανδρέα Λοβέρδο!

Οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ να ενθουσιάζεται με τα προσόντα της εκρηκτικής αοιδού, που έκανε κάθε φορά που ανέβαινε στην πίστα τους άνδρες να παραμιλάνε, «στολίζοντάς» τη με δεκάδες πανέρια γαρίφαλα! Για τον Λοβέρδο η Φαρμάκη είναι μια σταρ της πίστας που εκπέμπει sex appeal, ενώ για την τραγουδίστρια ο μετέπειτα υπουργός Υγείας είναι ένας πολιτικός άνδρας γοητευτικός, με ισχυρές διασυνδέσεις!

Ακόμη μεγαλύτερη σύμπτωση μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως ο σύζυγός της το 2012 φέρεται ότι ήταν άτυπος σύμβουλος του Ανδρέα Λοβέρδου κατά τη θητεία του στον υπουργικό θώκο, γεγονός που ωστόσο διαψεύδουν και οι δύο πλευρές.

Μετά τον γάμο της με τον Νίκο Μανιαδάκη το 2004 η Χριστίνα Φαρμάκη θα αφοσιωθεί στην οικογένειά της και τα ίχνη της θα χαθούν από τα λαϊκά πάλκα.

Η αφοσίωσή της ήταν εξαρχής τέτοια, λένε όσοι γνωρίζουν, που από τους πρώτους κιόλας μήνες της γνωριμίας τους η όμορφη τραγουδίστρια του πηγαινοφέρνει τάπερ με σπιτικό φαγητό στο γραφείο του, στο Νοσοκομείο του Ρίου. Η Χριστίνα θα τον ακολουθήσει στο Ηράκλειο της Κρήτης έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, όταν θα αναλάβει τα ηνία της διοίκησης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Ιούνιο του 2005. Μάλιστα, στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η ίδια τα βήματα του συζύγου της στον χώρο της Υγείας, με τον οποίο θα ασχοληθεί επαγγελματικά.

Η εταιρία

Το 2007 θα συσταθεί η εταιρία Χρυσάνθη Φαρμάκη και ΣΙΑ Ε.Ε., η οποία πραγματοποιούσε συμβουλευτικές μελέτες για λογαριασμό μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών, την περίοδο μάλιστα που ο κ. Μανιαδάκης φέρεται ότι είχε κομβικό ρόλο στον χώρο του φαρμάκου, συμμετέχοντας ακόμα και σε σχετικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα! Η πρώην τραγουδίστρια και μητέρα δύο παιδιών συμμετέχει κατά 10% στην εταιρία και κατά 90% ο σύζυγός της, ενώ για το συμβουλευτικό έργο τους φέρεται ότι λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το ζεύγος απολαμβάνει μία υπερπολυτελή ζωή στη βίλα του στον Διόνυσο, το κόστος της οποίας φημολογείται πως αγγίζει το 1.500.000 ευρώ. Η λαμπερή Aston Martin του καθηγητή, ο οποίος ανέκαθεν είχε αδυναμία στα ακριβά αμάξια, διατηρώντας ακόμη και σε νεαρή ηλικία πανάκριβη σπορ Mercedes μεγάλου κυβισμού, τα πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό και τα γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια της Κηφισιάς, που στοίχιζαν συχνά όσο ένας μισθός πρωτοδιοριζόμενου, αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητας για τον Νίκο Μανιαδάκη και τη Χριστίνα Φαρμάκη.

«ΝΤΟΥ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ! ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Οταν άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην υπόθεση της Novartis, ο άνδρας της ζωής της θα βρεθεί στη δίνη του σκανδάλου. Ακολουθούν τον Φεβρουάριο του 2018 έφοδοι στο σπίτι αλλά και στα γραφεία της οικογένειας, πραγματοποιούνται κατασχέσεις εγγράφων και υπολογιστών, με τις εισαγγελικές Αρχές να αναζητούν στοιχεία παράνομων πληρωμών για εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Ο ίδιος θα καλυφθεί για σειρά μηνών πίσω από το πέπλο του προστατευόμενου μάρτυρα, έως τη στιγμή που οι εισαγγελικές Αρχές πληροφορούνται την πρόθεση του ζεύγους να φύγει από την Ελλάδα και να μετεγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό. Μέσα σε ένα 24ωρο οι ραγδαίες εξελίξεις οδηγούν σε κλείσιμο των συνόρων για τον Νίκο Μανιαδάκη, σε βάρος του οποίου ασκείται δίωξη για παθητική δωροδοκία. Ο ίδιος, η Χριστίνα Φαρμάκη και τα δύο παιδιά τους παραμένουν στο αεροδρόμιο επί έξι ώρες, μέχρι που ενημερώνονται για την έκδοση εισαγγελικής διάταξης που του απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα ως ύποπτου φυγής.

Η οικογένεια φιλοξενείται για λίγες ημέρες σε φιλικό της σπίτι και στη συνέχεια επιστρέφουν όλοι στην πολυτελή βίλα τους μαζί με την… πακεταρισμένη οικοσκευή. Οι ημέρες που το ζεύγος Μανιαδάκη - Φαρμάκη μπορούσε να χαλαρώσει ξέγνοιαστο στην έπαυλη του Διονύσου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Χθες μάλιστα το Δικαστικό Συμβούλιο με βούλευμά του επικύρωσε την εισαγγελική διάταξη απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα του Νίκου Μανιαδάκη.

Keywords
Αναζητήσεις
το τρυφερο παρελθον φαρμακη -λοβερδου
Τυχαία Θέματα