Η make up artist της Emma Stone αποκαλύπτει το μυστικό για τις τέλειες βλεφαρίδες της

Η Emma Stone εκτός από ταλαντούχα, γλυκύτατη και συμπαθητική είναι επίσης beauty icon. Δεν προλαβαίνει να κάνει επίσημη εμφάνιση και όλες ασχολούμαστε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Θαύματα κάνουν στα παρασκήνια οι beauty experts

που βρίσκονται πάντα στο πλάι της. Δεν υπάρχει τάση που να μην την έχει υιοθετήσει. Αν και το γοητευτικό είναι ότι τις φέρνει στα μέτρα της με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια νέα τάση.

Στην τελευταία της εμφάνιση στην απονομή των βραβείων SAG έκανε και πάλι θραύση αφού η προσωπική της make up artist Rachel Goodwin τόνισε με τόσο ωραία τα συγκλονιστικά πράσινα μάτια της που μας έκανε να ζηλέψουμε απίστευτα. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό. Και δεν είναι το eyeliner και η nude σκιά αλλά οι βλεφαρίδες της. Πέτυχε τις τέλειες καμπύλες και το δυνατό χρώμα χρησιμοποιώντας τη νέα Sisley So Volume Mascara. H Goodwin ήθελε να τονίσει το βλέμμα όχι με έντονα χρώματα σκιών ή winged eyeliner αλλά με ένα πιο διακριτικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος που έδωσε έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες ώστε να ανοίξει το βλέμμα και τα μάτια της Stone να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Goodwin (@rachelgoodwinmakeup) στις 27 Ιαν, 2019 στις 5:28 μμ PST

“Στην ουσία είναι θεραπεία” είπε η Goodwin χάρη στα πεπτίδια, τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες που περιέχει.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Noguera▪️Make Up&Dreams (@makeupanddreams) στις 21 Ιαν, 2017 στις 3:59 πμ PST

Η Stone χάρη στις συχνές επίσημες εμφανίσεις αλλά και τις φωτογραφήσεις ταλαιπωρεί πολύ τις βλεφαρίδες της. Η make up artist όμως βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση αφού άπλωσε δύο στρώσεις με την So Volume Mascara μένοντας ήσυχη αφού όχι μόνο δεν τις ταλαιπωρεί αλλά τις προστατεύει και τις θρέφει παράλληλα.

Για την ιστορία έχουμε να σας πούμε ότι για το υπόλοιπο μακιγιάζ της Stone η Goodwin χρησιμοποίησε την σκιά Phyto Ombre Glow Eye Shadow, Gold την οποίο ανέμειξε με την Phyto Eye Twist, Topaz ενώ το περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο έγινε με το Phyto Khol Star Waterproof Eyeliner.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα eyeliners ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Αυτά είναι τα 4 κουρέματα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2019!

Keywords
Τυχαία Θέματα