Η Σοφία Καρβέλα αποκαλύπτει αν χώρισε κι αν περιμένει παιδί από νέο σύντροφο!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε χθες η είδηση πως η Σοφία Καρβέλα έχει χωρίσει από τον Θανάση Πανούργια και ότι περιμένει παιδί από το νέο, Γάλλο σύντροφο της. Οι αποκαλύψεις έγιναν από το περιοδικό Ciao και όπως ήταν αναμενόμενο, κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day, Βασίλης Γρηγορόπουλος επικοινώνησε με την Σοφία Καρβέλα και την ρώτησε αν ισχυεί το εν λόγω

δημοσίευμα. Η κόρη της Άννας Βίσσης και του Νίκου Καρβέλα διέψευσε την εγκυμοσύνη της, λέγοντας: “Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά”!

Τέλος, η Σοφία Καρβέλα ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της, όμως δεν θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση: “Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε τι ακριβώς έκανε για να χάσει τα επιπλέον κιλά -Δείτε τι συμβουλεύει!

Keywords
Τυχαία Θέματα