Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας συστήνει τη μαμά και την αδελφή της!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τη μητέρα της Σαπφώ και την αδερφή της Έβελυν, μίλησαν για όλα στη Φαίη μας από το νησί της Σαντορίνης στο οποίο βρίσκονται της τελευταίες ημέρες.

“Δεν έχουμε καταγωγή από την Σαντορίνη, αν και είναι το λατρεμένο μου νησί. Λένε ότι στην Σαντορίνη από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι ή θα την ερωτευτείς και θα την αγαπήσεις ή η ενέργεια του νησιού δεν θα σου ταιριάξει.

Εμένα μου ταιριάζει η ενέργεια του νησιού, όπως και στην μητέρα μου και στην αδελφή μου.

Κάνουμε κάθε χρόνο διακοπές εδώ, γιατί κάθε χρόνο παίζω μουσική”, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, στο Πρω1νό στην σύνδεση που έκαναν μέσω Skype.

View this post on Instagram

Λίγο πριν το πρώτο πάρτυ του καλοκαιριού στο @demilmarsantorini Χορεύοντας με φόντο τη καλντερα στη πανέμορφη Σαντορίνη σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιου στο μοναδικό @suitesofthegods.official του αγαπημένου μου @charlie_charbel ! Πόσα χρόνια φίλοι λατρεμενε μου! Ειμαι πολύ χαρούμενη!!! Πόσο το αγαπω αυτό το ευλογημένο νησί! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία χαρά κ χαμόγελα #besafe #santorinigreece #santorini Before my first #summer #party @demilmarsantorini #dancing in front of the astonishing #caldera #view in one of the most beautiful spots of the #island @suitesofthegods.official! I'm so happy I'm in love with this blessed island! #besafe #travelsafe #visitgreece #greeksummer #greeksummerisastateofmind #greecebygreeks

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on Jun 8, 2020 at 5:23am PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hello Summer #santorinigreece #santorini2020 #greeksummer2020 #demilmar @demilmarsantorini #beachbars #restaurant #beachbabe #demilmarsantorini #perissa #beach #beachlife #bythesea #beachwear #beachlife #beachgirl @helenz_ifbbpro @zed_greece @charms.gr #charms #zedgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις 15 Ιούν, 2020 στις 5:29 πμ PDT

Η μητέρα της Σαπφώ εκμυστηρεύτηκε ότι υπήρξε αυστηρή με τα κορίτσια τους, αλλά πως στάθηκε στη Μάγκυ στο ξεκίνημά της και ήταν συνέχεια στο πλευρό της, αφού η Μάγκυ μέσα από την τρέλα της για τη μουσική βρήκε το δρόμο της.

Δείτε όσα είπαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Μαριέττα Χρουσαλά: Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της! Το βίντεο από παραλία της Μυκόνου!

Δημήτρης Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του Masterchef δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία Μπέη

Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα με τη Δρόσω, κι εκείνη μπαίνει στην απομόνωση – Κλονίζεται ψυχικά η Ασημίνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα