DIY: Το half up που θα κάνετε με κλειστά μάτια είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Τις περισσότερες φορές παρακολουθείτε σε διάφορες σελίδες στο Internet αλλά και στα social media πολλά χτενίσματα που σας εντυπωσιάζουν αλλά δεν μπαίνετε καν στον κόπο να προσπαθήσετε να τα δημιουργήσετε μόνες σας, γιατί θεωρείτε πως είναι ακατόρθωτο. Λάθος. Μέγα λάθος.

Εμείς σας προτείνουμε να μην τα προσπερνάτε, αλλά να βλέπετε προσεχτικά τον τρόπο γιατί υπάρχουν κι εκείνα που είναι πανεύκολα και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη τεχνική, αν και με την

πρώτη ματιά δείχνουν πολύπλοκα.

Και σας το λέμε εμείς που έχουμε δει στη ζωή μας εκατοντάδες tutorials. Και φυσικά σας τα αποκαλύπτουμε γιατί γνωρίζουμε πως θέλετε να ξεφύγετε επιτέλους από τους ατημέλητους κότσους και τις αλογοουρές -ναι, η καραντίνα έληξε και δεν είστε πια στο σπίτι σας κλεισμένεες για να κυκλοφορείτε συνεχώς ατημέλητες και χωρίς… φαντασία και δημιουργικότητα.

Είναι ο λόγος άλλωστε που σας έχουμε συστήσει εδώ και αρκετό καιρό την αγαπημένη μας hairstylist, @annalovesbraids, που έχει έναν από τους ωραιότερους λογαριασμούς στο Instagram με τις πιο εντυπωσιακές πλεξούδες.

Αν δεν την ακολουθείτε ακόμα, τότε σας προτείνουμε να το κάνετε ΤΩΡΑ, αφού θα σας… λύσει τα χέρια και θα σας δείξει τέλειες ιδέες για να κάνετε στα μαλλιά σας τις μέρες εκείνες που θέλετε κάτι τέλειο, απλό και διαφορετικό.

Το σημερινό half up μάλιστα είναι ένα μικρό έργο τέχνης και θα τo κάνετε μόνες με κλειστά μάτια. Ναι, κι όμως, πιστέψτε μας.

Αρκεί να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε πιστά τις κινήσεις. Θα χρειαστείτε μόνο ένα τσιμπιδάκι και ένα λαστιχάκι για την άκρη της πλεξούδας του half up.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 16 Ιούν, 2020 στις 11:14 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Rainbow Make Up: Δείτε τα 10 πιο εντυπωσιακά!

Τέλειο μαύρισμα με ασφάλεια: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε και 7 προϊόντα που θα σας σώσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα