Η Miranda Kerr μας ξεναγεί στην πολυτελή ντουλάπα της και μας δείχνει τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ (VIDEO)

H Miranda Kerr είναι μια από τις γυναίκες που θαυμάζουμε, τόσο για όσα έχει καταφέρει στον χώρο της μόδας, αλλά και για την προσωπικότητά της, τη λάμψη της αλλά και το πόσο καλή μαμά είναι στα τρία της παιδάκια.

Η ίδια άνοιξε την ντουλάπα της για τη βρετανική Vogue και μας έδειξε ποια είναι τα αγαπημένα της ρούχα και αξεσουάρ μέσα σε αυτήν.

#1. Η Miranda Kerr τονίζει πως οι over the knee μπότες παραμένουν αγαπημένα της παπούτσια που δεν αποχωρίζεται εύκολα. Η ίδια αποκαλύπτει πως έχει

περπατήσει αμέτρητα χιλιόμετρα με τις συγκεκριμένες μπότες στη Νέα Υόρκη και στο Παρίσι και τονίζει πως είναι ένα ζευγάρι που έχει αντέξει στον χρόνο.

#2. Το αγαπημένο φόρεμα της Miranda Kerr είναι ένα κατακκόκινο Dior που το έχει πολλά χρόνια και το έχει φορέσει ξανά και ξανά. Η Miranda πιστεύει στα κομμάτια που είναι πιο basic και αντέχουν στον χρόνο σε σχέση με τις εφήμερες τάσεις που συνήθως δεν τις προτιμάει. H ίδια μας δείχνει ακόμα ένα φλοράλ φόρεμα που αγαπάει και φόρεσε πολύ σε όλες τις εγκυμοσύνες της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2020/11/British-Vogue-@britishvogue-•-Φωτογραφίες-και-βίντεο-στο-I.mp4

#3. Το γνωστό μοντέλο μας δείχνει το αγαπημένο της jacket που είναι ένα δερμάτινο του οίκου Balenciaga που έχει στην ντουλάπα της εδώ και 10 χρόνια. Η ίδια θεωρεί πως ένα καλό δερμάτινο jacket δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

#4. Η Miranda Kerr μας δείχνει επίσης τα Chanel φλατ παπούτσια της αλλά και τις πιο σέξι γόβες της.

«Τα αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν ή να χαλάσουν ένα look», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μiranda Kerr και εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί της!

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι για να φορέσεις το μακρύ μάλλινο παλτό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις

H πασίγνωστη fashionista Rocky Barnes μας δείχνει 4 τάσεις στα αξεσουάρ του Χειμώνα που θα λατρέψουμε!

3 πρωτότυποι τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου αυτή τη σεζόν και να κερδίσεις τις εντυπώσεις πάνω σου! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα