Η λιποθυμία στα παρασκήνια του Rising Star που προκάλεσε αναστάτωση!

Ο Μηνάς Τσίγκος, την περασμένη Κυριακή, ανησύχησε τους ανθρώπους της παραγωγής του «Rising star» αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους αφού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», κατέρρευσε στα παρασκήνια του μουσικού show μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Σε ανάρτηση που έκανε ο τραγουδιστής στο facebook την επόμενη μέρα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο η διάθεσή του δεν ήταν τόσο ανεβασμένη όσο είναι συνήθως.

«Δέχομαι πολλά μηνύματα για το ότι δεν χαμογελούσα αρκετά και ήμουν κάπως στο live.

Ζητώ συγγνώμη. Βιώνουμε δύσκολες στιγμές με τη μητέρα μου λόγω απώλειας και ήταν λίγο δύσκολα!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πράγματι, μία ημέρα πριν από το show, που είχε μάλιστα και τα γενέθλιά του, ο Μηνάς Τσίγκος έχασε τη γιαγιά του, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Παρά τα συναισθήματα πόνου που ένιωθε ο τραγουδιστής, έδειξε τον επαγγελματισμό του και εμφανίστηκε κανονικά στο «Rising star» το βράδυ της Κυριακής χωρίς να εξομολογηθεί σε κανέναν αυτό που τον βασάνιζε.

Η πίεση που ένιωθε ήταν τέτοια που, αφού έφερε εις πέρας τη μουσική αποστολή του, πήγε στα παρασκήνια, όπου και λιποθύμησε.

Φυσικά, συνήλθε αμέσως και τότε ενημέρωσε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της παραγωγής για την απώλεια της γιαγιάς του.

Διαβάστε ακόμα:

Καλομοίρα: Απέρριψε πρωταγωνιστικό ρόλο που τελικά πήρε η Ζέτα Μακρυπούλια!

H νέα συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που «μάγεψε» τον Jamie Oliver!

Πάολα: «Έγινα καταμαύρη στο σολάριουμ για να μοιάζω τσιγγάνα. Το φάγανε όλοι το παραμύθι!»

The post Η λιποθυμία στα παρασκήνια του Rising Star που προκάλεσε αναστάτωση! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα