5 ιδέες διακόσμησης για να «κλέψετε» από το σπίτι της Jessica Alba

Η Jessica Alba είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς της νέας γενιάς και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ταλέντο της αλλά και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο. Η ίδια μαζί με έναν φίλο της δημιούργησαν μια επιχείρηση που φτιάχνει προιόντα για βρέφη από οργανικά υλικά.

Πριν καταφέρει να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, η Jessica έμενε στο Los Angeles σε ένα μικρό σπίτι δύο δωματίων. Όταν απέκτησε δόξα και χρήματα, η όμορφη

ηθοποιός δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι της γιατί ένιωθε πως είχε πολλές αναμνήσεις από αυτό. Έτσι αποφάσισε να το κρατήσει, να το ανακαινίσει και να το χρησιμοποιεί ως ξενώνα ή ως ενοικιαζόμενο εξοχικό.

Για να πετύχει την τέλεια ανακαίνιση προσέλαβε την εταιρεία Cohort Design, η οποία ανέλαβε να δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι που να υπακούει στην αισθητική της ηθοποιού. Εμείς μελετήσαμε τη διακόσμηση του σπιτιού και σας δίνουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να εφαρμόσετε και εσείς κάποια πράγματα στο δικό σας σπίτι.

Προσθέστε λίγο μαύρο Το μαύρο χρώμα έχει την ικανότητα να κάνει έναν χώρο να φαίνεται πιο σοφιστικέ μέσα σε λίγα λεπτά. Προσθέστε στον χώρο σας μερικές πινελιές μαύρου βάζοντας κάποια μαύρα διακοσμητικά ή μικροέπιπλα. Η Jessica επέλεξε μπλε διακόσμηση για το σαλόνι και την ενίσχυσε με ένα μαύρο τραπεζάκι που τονίζει τον χώρο και του δίνει ακόμα περισσότερο στιλ.

5 Τρόποι να Πείτε «Ναι» στο Μαύρο!

Συνδυάστε αντίθετα χρώματα Μην φοβάστε να συνδυάζετε χρώματα ακόμα και αν πιστεύετε πως δεν ταιριάζουν. Η Jessica Alba συνδύασε το μπλε με το μαύρο στο σαλόνι της και το ενίσχυσε με χρυσές λεπτομέρειες. Επίσης, στο υπνοδωμάτιο συνδύασε τις μπλε πολυθρόνες με κόκκινα και μαύρα μαξιλαράκια πάνω στο κρεβάτι. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Μπείτε στο Υπέροχο Διαμέρισμα της Uma Thurman στο Μανχάταν

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

The post 5 ιδέες διακόσμησης για να «κλέψετε» από το σπίτι της Jessica Alba appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα