Η λάμψη στην επιδερμίδα της Hailey Bieber οφείλεται στον αγαπημένο της ορό -Και ξέρουμε ποιος είναι!

Η Hailey Bieber, ευτυχώς για όλες μας, αποκαλύπτει ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια της καθημερινής της ρουτίνα περιποίησης αλλά και τα προϊόντα που υπάρχουν σταθερά στο μπάνιο της.

Είναι γνωστό πως έχει πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα με τάση ακμής και αυτός είναι ο λόγος που τη φροντίζει σχολαστικά πρωί και βράδυ ενώ εμπιστεύεται τόσο τη δερματολόγο όσο και την προσωπική της facialist πριν από κάθε νέα beauty αγορά.

Και τώρα έρχεται να

αποκαλύψει το προϊόν που ευθύνεται για την απίθανη λάμψη στο δέρμα της. Μοιράστηκε το μυστικό της με τους followers, με μια φωτογραφία στα stories του λογαριασμού της στο Instagram.

Πρόκειται για το Dr. Barbara Sturm The Good C Vitamin C Serum. Ένα ορός με βιταμίνη C στη σύνθεση του που χαρίζει απίθανη λάμψη και αγαπούν πολύ οι stars.

Η Dr. Sturm είναι η αγαπημένη δερματολόγος των celebrities όπως για παράδειγμα της Bella Hadid. Έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά περιποίησης που προτείνει σε όλες τις διάσημες πελάτισσές της.

Κι αν τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν υπάρχουν στη χώρα μας μη σκάτε. Μπορείτε να τα παραγγείλετε κάνοντας μια μικρή έρευνα στo διαδίκτυο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Lady Gaga τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στην ορκωμοσία του Μπάιντεν έχοντας το ωραιότερο χτένισμα ever!

Ευαίσθητο δέρμα: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να ακολουθείτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα