Η Κυριακή είναι μέρα ομορφιάς!

Η Κυριακή είναι ιδιαίτερη μέρα. Είναι κατάλληλη για ξεκούραση, μαραθώνιους περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών, βόλτες και ίσως οικογενειακά τραπέζια για τις πιο παραδοσιακές από εμάς.

Και όλα αυτά από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη, το καλοκαίρι εξαιρείται. Μιας και το φθινόπωρο μας κλείνει το μάτι εμείς αρχίσαμε ήδη να σκεφτόμαστε τις Κυριακές στο σπίτι και τον τρόπο που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε ή να τις αξιοποιήσουμε. Και ναι, δεν υπάρχει ιδανικότερη ημέρα της εβδομάδας για

να περιποιηθούμε την επιδερμίδα ή τα μαλλιά μας και να δοκιμάσουμε με την ησυχία μας τα προϊόντα που ανακαλύψαμε ή αγαπάμε.

Εμείς κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή θα σας προτείνουμε κάποιο ή κάποια που έχουμε δοκιμάσει και πολύ μας άρεσε/άρεσαν.

Ξεκινάμε από την προτελευταία Κυριακή του Σεπτέμβρη και έχουμε να λέμε.

Και τι καλύτερο από μια σειρά περιποίησης μαλλιών με υαλουρονικό οξύ;

Η σειρά L’Erbolario Αcido Ialuronico Luce & Volume αποτελείται από τρία προϊόντα που χαρίζουν όγκο και φωτεινότητα στα μαλλιά χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ. Ο στόχος επιτυγχάνεται αφού καταφέρνει να δημιουργήσει ένα προστατευτικό κλοιό στην τρίχα ο οποίος εμποδίζει την εξάτμιση του νερού ρυθμίζοντας ταυτόχρονα το ποσοστό υγρασίας που εισχωρεί σε αυτή. Το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη ενυδάτωση, αναδόμηση και κατά προέκταση υγιή όψη των μαλλιών.

Δεν μένουμε όμως μόνο στο υαλουρονικό οξύ αφού και τα τρία προϊόντα της σειράς περιέχουν φυτική κερατίνη και έλαιο καρύδας που χαρίζουν δύναμη, ελαστικότητα και ανάπλαση.

Ξεκινάμε την Κυριακάτικη περιποίηση με το σαμπουάν Αcido Ialuronico Luce & Volume Shampoo κάνοντας απαλό μασάς ώστε να τονώσουμε την μικροκυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής.

Ακολουθεί η μαλακτική κρέμα Αcido Ialuronico Luce & Volume Crema Balsamo Effetto Filler την οποία αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένουμε και τέλος ψεκάζουμε με το σπρέι Αcido Ialuronico Luce & Volume Spray Bifasico Mille Virtù σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών με έμφαση στις άκρες.

Διαβάστε ακόμη:

Το ξέρατε ότι το αγαπημένο αξεσουάρ των celebrites είναι οι περούκες;

Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα μόνο κραγιόν το φετινό Φθινόπωρο είναι αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα