Η κόντρα μεταξύ Μάριου Ιωαννίδη και Γιώργου Αγγελόπουλου συνεχίζεται – Η παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη

Οι εντάσεις φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους! Συγκεκριμένα το κλίμα ανάμεσα σε Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδη δεν είναι και το καλύτερο με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν στον προηγούμενο αγώνα οι Διάσημοι κέρδισαν στο 9-9 αλλά μια λάθος κίνηση του Ντάνου, που εντοπίστηκε από τους Μαχητές στο replay, ανάγκασε τους τελευταίους παίκτες να αγωνιστούν ξανά και τη νίκη να παίρνει αυτή

τη φορά ο Μάριος Ιωαννίδης.

Στο χθεσινό επεισόδιο και λίγο πριν ξεκινήσει ένας νέος αγώνας μεταξύ τους τοποθετήθηκαν και οι δύο για το περιστατικό παρουσία του Σάκη Τανιμανίδη: «Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι Μαχητές και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, ok… Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν! Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας», είπε ο Γιώργος, με τον Μάριο να απαντάει: «σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και οι συμπεριφορές όλων μας εδώ και τρεισήμισι μήνες φαίνονται. Ακούστηκε από την ομάδα του ότι είμαστε ανήθικοι, αλλά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό».

Κάπου εκεί τα αίματα ανάψαν και έγινε αναφορά σε ένα περιστατικό όπου σύμφωνα με τον Ντάνο, ο Μάριος του είπε ”καληνύχτα” μετά από μια νίκη. Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα καλώντας τις ομάδες να προχωρήσουν στο αγωνιστικό κομμάτι!

Δείτε το βίντεο:

The post Η κόντρα μεταξύ Μάριου Ιωαννίδη και Γιώργου Αγγελόπουλου συνεχίζεται – Η παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα