Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ συμπλήρωσε δύο μήνες καραντίνας και στέλνει το δικό της μήνυμα!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της και μέσω της λεζάντας έκανε γνωστό πως συμπλήρωσε δύο μήνες καραντίνας.

Η ηθοποιός μετά την άρση των μέτρων προτίμησε να μείνει στο σπίτι της για να προστατευτεί, αλλά να προστατεύσει και τους γύρω της. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο για τα όσα ζούμε και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε το κείμενο της ηθοποιού:

13/3-13/5 καραντίνα, απομόνωση, πανδημία #μένουμεσπίτι κακό όνειρο για τους ασθενείς, για τους συγγενείς τους που έτρεμαν

την κάθε σταγόνα, την κάθε ρανίδα. Εφιάλτης γι’αυτούς που βρέθηκαν να μην έχουν τα βασικά για να ζήσουν και να ταίσουν τα παιδιά τους.Τρομακτικό για τους κατά ανάγκη, ή κατά σύμβαση συμβιώσαντες!

Πρόκληση για τους ελευθεριάζοντες και τους φιλελεύθερους! Σχετική η αποκωδικοποίηση μεγάλων αγαθών όπως η ανεξαρτησία , ελεύθερη λατρεία, η αναζήτηση της ευτυχίας, η αεργία και η επινόηση μιας δημιουργικότητας σε συνδυασμό με την σχετικότητα του χρόνου μας οδηγεί στην υπομονή και την κοινή λογική! Κοινή λογική για το κοινό συμφέρον τώρα που ξυπνά το καλοθρεμένο τέρας της οικονομικής ύφεσης.

Εδώ, ένα θύμα της αυτοαπομόνωσης εγώ, συνεχίζω με τα μυθιστορήματα κι όλα τα καλά λίγα αγαθά που χρειάζομαι για να τα βγάλω πέρα. Σας εύχομαι να μειώσατε απαιτήσεις κι επιζητήσεις για να αυξήσετε σε γαλήνη κι ισορροπία τώρα που βγαίνουμε (;) σιγά-σιγά.

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on May 13, 2020 at 3:40am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Ανανεωμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της! 

Γνωστός επιχειρηματίας ανακοίνωσε μέσω Instagram την εγκυμοσύνη της συντρόφου του! 

Δείτε τη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον γιο της, Παναγιώτη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα