Δείτε τη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με τον γιο της, Παναγιώτη!

Η Ματίνα Νικολάου έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απέσπασε χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τον 12χρονο γιο της, Παναγιώτη και δημοσίευσε την εικόνα στο προφίλ της και έγραψε στη λεζάντα: “Μου αρέσει πολύ που η καρδιά υπαγορεύει, που η φαντασία γράφει και που το πνεύμα διορθώνει”!

Να σας θυμίσουμε πως πέρυσι όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό, είχε αποκαλύψει για τον γιο της: “Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ

ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροιδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτα”!

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Matina Nikolaou (@matinanikolaou) on May 12, 2020 at 3:06pm PDT

Διαβάστε ακόμη:

Γενέθλια για τον Σόλων Τσούνη: Η φωτογραφία του ηθοποιού σε βρεφική ηλικία 

Ο Δημήτρης Ταταράκης απαντά στις φήμες χωρισμού από την Ελευθερία Ελευθερίου! 

Ο Πέτρος Λαγούτης ζητά το κράτος να φροντίσει τους καλλιτέχνες: “Ξαφνικά έχουμε βρεθεί ανήμποροι”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα