Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχο είναι έτοιμοι για την Eurovision!

Αυλαία έριξε εχθές το βράδυ του Σαββάτου (11/7) το J2US, καθώς ένα από τα τρία ζευγάρια κατάφερε να κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό!

Το ζευγάρι που κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό ήταν ο Τάσος Ξιάρχο και η Κόνι Μεταξά, οι οποίοι κατάφεραν να σηκώσουν την… “κούπα”!

Δείτε ΕΔΩ την αντίδρασή τους όταν κατάλαβαν ότι κέρδισαν!

Το πρωί της Κυριακής (12/7) οι δυο τους βρέθηκαν στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και δε δίστασαν να εκφράσουν την επιθυμία τους να πάνε κάποια στιγμή και στη Eurovision.

Πιο

συγκεκριμένα, η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

Μάλιστα ο Τάσος Ξιάρχο τόνισε πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις τους:

Διαβάστε περισσότερα:

Έγκυος ξανά η Βασιλική Μιλλούση: Δείτε με ποιο τρόπο το αποκάλυψε!

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει πώς εξήγησε στις κόρες της την απώλεια του πατέρα τους

Γιώργος Τσαλίκης: Αποκάλυψε αν πέρασε από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Keywords
Τυχαία Θέματα