Πόπη Τσαπανίδου: Αποκαλύπτει πώς εξήγησε στις κόρες της την απώλεια του πατέρα τους

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (12/7) στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» η Πόπη Τσαπανίδου!

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον θάνατο του συζύγου της, ενώ μάλιστα αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να εξηγήσει στις κόρες της την απώλειά του.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να ξέρεις ότι δεν θα γνωρίσουν ποτέ τον πατέρα τους. Είναι τραγική στιγμή. Ένιωθα μια χαρμολύπη. Χαρά που βλέπεις τα νέα παιδάκια,

απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται και διαπίστωση ότι το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο. Τα παιδιά γεννήθηκαν χωρίς να υπάρχει ο μπαμπάς τους. Είχε πεθάνει όταν ήμουν έγκυος. Δεν ξέρανε λοιπόν τι είναι μπαμπάς. Πηγαίνει λοιπόν η μεγάλη μου κόρη σχολείο και εγώ πάντα έβλεπα ποιο είναι το επόμενο μάθημα που έχει.

Βλέπω λοιπόν ότι έρχεται το μάθημα για την οικογένεια. Είχε μια φωτογραφία με τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά, τον παππού και μια γάτα. Ξεκινάω λοιπόν την κουβέντα με την Εύα. Και την ρωτάω “έτσι είναι και η δικιά μας οικογένεια;”. Μου απαντάει “όχι η δικιά μας δεν είναι σαν κι αυτήν”. Λέω από μέσα μου “ωραία, έχω δουλέψει καλά”. Την ρωτάω, λοιπόν, “τι λείπει;” και μου λέει “εμείς μαμά δεν έχουμε γάτα”. Γέλασα. Μέσα στις μεγαλύτερες καταστροφές πάντα γελάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Γιώργος Τσαλίκης: Αποκάλυψε αν πέρασε από δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Αυλαία για το «Έλα Χαμογέλα»: Έτσι αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου τους τηλεθεατές!

Βίκυ Σταυροπούλου: Κρίνει την απόφαση της Δανάης Μπάρκα να γίνει παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega

Keywords
Αναζητήσεις
τσαπανιδου πως εξηγησε στις κορεσ της
Τυχαία Θέματα