Η κενή θέση στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και η ”παρουσία” της Lady Diana

Τα βλέμματα του πλανήτη και των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας στράφηκαν το Σάββατο στο κάστρο του Γουίνσδορ, όπου τελέστηκαν οι γάμοι του δεύτερου γιου της πριγκίπισσας Diana και του Καρoλου, Harry.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή που θα συζητιέται για πολλά χρόνια. Ένα από τα περιστατικά που ”έκλεψαν” τις εντυπώσεις και γέννησαν ερωτηματικά είναι η κενή θέση

δίπλα στον πρίγκιπα William και μπροστά από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Πολλοί υποστήριξαν πως αυτός ήταν ένας τρόπος για να τιμήσει ο Harry την απουσία της μητέρας του πριγκίπισσας Diana.

Ωστόστο ο ξένος τύπος αποκάλυψε ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο απαγορεύεται να κάθεται κάποιος μπροστά από τη Βασίλισσα και για τον λόγο αυτό η θέση ακριβώς μπροστά της έπρεπε να μείνει κενή. Ο πρίγκιπας Harry όμως τίμησε τη μητέρα του με πολλούς διαφορετικούς τρόπους! Τα λουλούδια που κρατούσε η νύφη στο γάμο και τα είχε διαλέξει ο ίδιος ο Harry από τους κήπους τους, ήταν τα αγαπημένα της μητέρας του. Και τέλος, η Meghan, φόρεσε το αγαπημένο ” cocktail ring” δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana καθώς πήγαινε στη γαμήλια δεξίωση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε ο Χάρρυ Κλυνν

Keywords
Τυχαία Θέματα