Η Κατερίνα Ντούσκα μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε…

Η Κατερίνα Ντούσκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τη ζωή της στον Καναδά αλλά και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Μου ήρθε λίγο απότομο όλο αυτό. Κάθε χρόνο που ήθελαν οι γονείς μου να γυρίσουμε στην Ελλάδα τούς ζητούσα ένα έτος παράταση. Από ένα σημείο και μετά, από τόσες παρατάσεις, νόμιζα πως δεν θα γυρίσουμε ποτέ. Τελικά, γυρίσαμε και καλά κάναμε

που επιστρέψαμε. Αυτή η αλλαγή ήταν ακραία. Από εκεί που ήμουν σε ένα πολύ αυστηρό σχολείο θηλέων, γράφτηκα στο δημόσιο του Βύρωνα. Ήταν το πρώτο μου πολιτισμικό σοκ, διότι δεν μπορούσα να πιστέψω πως οι τοίχοι του σχολείου ήταν γεμάτοι με γκράφιτι. Αυτό για μένα, που μέχρι τότε είχα μεγαλώσει στο Μόντρεαλ, ήταν βανδαλισμός. Για τους συμμαθητές μου ήμουν το “Αμερικανάκι” και η “Καναδέζα”. Όμως, ποτέ δεν βίωσα bullying, ούτε ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου».

Η Κατερίνα έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου, αλλά θέλησε να ξεανδώσει εξετάσεις με στόχο τη Νομική Αθηνών. Όπως και έγινε. «Ο πρώτος χρόνος στη Νομική ήταν πολύ δύσκολος, γιατί είχα ένα θέμα με την υγεία μου και έκανα ένα σοβαρό χειρουργείο. Οπότε, ούτως ή άλλως, έχασα ένα εξάμηνο από τη σχολή».

Διαβάστε ακόμα: Πρώην παίκτης του Survivor μιλάει για τα ειδύλλια του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το ποιοι παίκτες είναι τοξικοί

Keywords
Τυχαία Θέματα