10 λευκά πουκάμισα που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ όλη την άνοιξη

To λευκό πουκάμισο είναι ένα ρούχο που αγαπάμε πολύ κάθε σεζόν και γι’αυτό σε συμβουλεύουμε να έχεις αρκετά μέσα στην ντουλάπα σου. Φέτος την άνοιξη το λευκό πουκάμισο αναβαθμίζεται και ανανεώνεται για να μπορείς να το φοράς ακόμα πιο εύκολα σε περισσότερες περιστάσεις. Μπορεί για την ώρα να είσαι στο σπίτι λόγω καραντίνας αλλά ένα λευκό πουκάμισο μπορεί άνετα να φορεθεί και μέσα στο σπίτι. Αν είσαι τύπος που προτιμάει τις πιτζάμες ή τις άνετες φόρμες για μέσα στο σπίτι, κράτα σημειώσεις ώστε όταν σταματήσει ο εγκλεισμός να ξέρεις τι μπορείς να φορέσεις και με ποιον τρόπο.

Παρακάτω

θα δεις 10 είδη λευκών πουκαμίσων που έχουμε αγαπήσει και τρόπους για να τα φορέσεις.

#1. Το Miu Miu πουκάμισο που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία έχει γίνει viral και ήδη το έχουν φορέσει πολλές influencers στο instagram συνδυασμένο με το αγαπημένο τους τζιν.

#2. Οι μικρές μαύρες λεπτομέρειες στον γιακά ή στα μανίκια είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

#3. Οι σηκωμένοι γιακάδες είναι εμπνευσμένοι από παλαιότερες δεκαετίες και μας αρέσουν πολύ. Φόρεσε αυτά τα πουκάμισα στο γραφείο με ένα απλό παντελόνι και κόκκινο κραγιόν και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις.

#4. Τα κοντά πουκάμισα με σηκωμένο γιακά και φουσκωτά μανίκια θυμίζουν κάτι από τα παλιά και φοριούνται επίσης πολύ. Δώσε τους πιο μοντέρνα όψη συνδυάζοντάς τα με τζιν και μοντέρνα παντελόνια.

#5. Τα statement λευκά πουκάμισα χρειάζονται στην ντουλάπα σου για εκείνες τις μέρες που θέλεις να δείχνεις στιλάτη αλλά δεν έχεις έμπνευση για να κάνεις ιδιαίτερους συνδυασμούς.

#6. Οι έξτρα ώμοι έρχονται και αυτοί από άλλες δεκαετίες και θα αναβαθμίσουν το πουκάμισό σου.

#7. Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες στα μανίκια κάνουν ένα πουκάμισο ακόμα πιο ξεχωριστό. Πρόσθεσε κουμπιά σε σκούρο τόνο και δες το πουκάμισό σου να αλλάζει τελείως όψη.

#8. Ένα απλό πουκάμισο σε μακριά γραμμή θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για πολλά look.

#9. Mπορεί να μην έχει κουμπιά αλλά έχει το στιλ ενός πουκαμίσου και η κορδέλα στη μέση το κάνει να δείχνει ακόμα πιο cool.

#10. Oι δαντελωτές λεπτομέρειες και τα πλεκτά στοιχεία είναι πάντα καλοδεχούμενα σε ένα πουκάμισο.

Διαβάστε ακόμα: H Hailey Bieber μας δείχνει τι φοράει στο σπίτι της μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok

10 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το αθλητικό τους στιλ μέσα στο σπίτι

Ποιες τάσεις επιλέγουμε φέτος από περασμένες δεκαετίες; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα