Η κατάθεση του ταξιτζή και οι πρώτες δηλώσεις του φερόμενου βιαστή!

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η ομάδα της στην εκπομπή “Μαζί σου” ασχολήθηκαν με την υπόθεση βιασμού του 24χρονου ταξιτζή από τον 29χρονο ηθοποιό.

Μαλίστα, παρουσιάστηκε και η κατάθεση του ταξιτζή, ο οποίος αποκάλυψε πώς έγιναν όλα την εν λόγω ημέρα: «Ο δράστης δεν είχε δηλώσει τον προορισμό του και όταν επιβιβάστηκε στο ταξί

και τον ρώτησα που πάμε, μου είπε πάμε και θα σου πω. Με οδήγησε στην Ομόνοια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και μου ζήτησε να τον περιμένω προκειμένου να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε είδα ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα που έφερε την επιγραφή ενός sex shop. Μετά με οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί γρήγορου φαγητού. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή μου είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του, πράγμα που έκανα. Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε έντονη δυσοσμία, την οποία εισέπνευσα, ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος…

Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από όσα μου έλεγε… Έπειτα βρεθήκαμε σε ένα απόμερο σημείο που υπήρχαν μόνο εγκαταλειμμένες νταλίκες… Αφού ο πελάτης ξαναγύρισε στο ταξί, εγώ ζαλιζόμουν υπερβολικά. Είχα κατεβάσει το κάθισμα και είχε ξαπλώσει για να ηρεμήσω. Ο πελάτης άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, να βάζει το χέρι μου από μέσα και να με χαϊδεύει αισθησιακά. Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και του είπα: “αρκετά φίλε, ως εδώ”. Κατάλαβα από το ύφος του ότι νεύριασε και ήταν απογοητευμένος…».

Φυσικά, η εκπομπή επικοινώνησε και με τον φερόμενο βιαστή, ο οποίος αρνήθηκε ότι προχώρησε σε μια τέτοια πράξη και παρουσίασε διαφορετικά την υπόθεση. Μάλιστα, τόνισε πως δεν υπήρχε ανάγκη για να κάνει κάτι τέτοιο και πως είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αντώνης Βλοντάκης: “Έχω βγει από την πισίνα τρεις φορές γυμνός και δεν…”

Keywords
Τυχαία Θέματα