Τα καλύτερα eyeshadow primer που θα κρατήσουν τη σκιά στη θέσης της για όσο εσείς θέλετε!

Το ξέρω ότι θέλετε να χρησιμοποιείτε όσα λιγότερα προϊόντα μακιγιάζ γίνεται. Δεν έχετε χρόνο για βάση, φον ντε τεν, primer, πούδρα και highlighter μετά από τον ορό την κρέμα ημέρας και την κρέμα ματιών. Είναι πολλά δεν αντιλέγω. Αλλά αν το σκεφτείτε καλύτερα και με καθαρό μυαλό θα δείτε ότι έχω δίκιο όταν προτείνω ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Και τη συγκεκριμένη στιγμή αναφέρομαι στο eyeshadow primer. Και ειδικά αν αγαπάτε να φοράτε σκιά ματιών σχεδόν καθημερινά. Θα έχετε προσέξει φυσικά ότι μετά

από 1-2 ώρες ή σκιά έχει εξαφανιστεί ή έχει μείνει ένας ίχνος της. Μην μου πείτε ότι δεν σας ενοχλεί και δεν ας εκνευρίζει. Τη φοράτε για να τονίσετε το βλέμμα και το σχήμα των ματιών σας.

Αυτό λοιπόν που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό primer και να το απλώσετε πριν από τη σκιά. Θα χρειαστεί ελάχιστος χρόνος αλλά θα αποζημιωθείτε αφού η σκιά σας θα μείνει αναλλοίωτη μέχρι εσείς να αποφασίσετε να την αφαιρέσετε. Επίσης πρέπει να σκεφτείτε και να υπολογίσετε ότι τα βλέφαρα βρίσκονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών όπου το δέρμα είναι πιο εύθραυστο απ’ ότι στο υπόλοιπο πρόσωπο και χρειάζεται προστασία από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Επίσης είναι και η λιπαρότητα. Μην την ξεχνάτε. Είναι ένας μικρός εχθρός του μακιγιάζ αφού δεν του επιτρέπει να σταθεροποιηθεί. Στην περίπτωση των ματιών λοιπόν (όπως και στο πρόσωπο) το primer θα γίνει ο μεγαλύτερος σας σύμμαχος.

Και στο κάτω κάτω είναι κρίμα να ξοδεύετε χρήματα για να αγοράσετε σκιές οι οποίες δεν φαίνονται σχεδόν ποτέ. Οπότε εγώ σας προτείνω τα καλύτερα primer κι εσείς θα επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Urban Decay Eye Prime Potion

Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer

Fenty Beauty Pro Filtr Amplifying Eye Primer

Tom Ford Eye Primer Duo

Maybelline New York Master Prime Long Lasting Eyeshadow Base

MAC Pro Longwear Paint Pot

ΝΥΧ Εyeshadow Βase

Διαβάστε ακόμη:

Η πούδρα που ενυδατώνει την επιδερμίδα και πρέπει να δοκιμάσετε αν ταλαιπωρείστε από ξηρότητα

Το δίχρωμο mani που θα κάνετε μόνες στο σπίτι (βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα