Η Ήβη Αδάμου έκανε την πιο δροσερή αλλαγή στα μαλλιά της!

Οι celebrities τα έχουν βάλει με τα μαλλιά τους τον τελευταίο καιρό. Και πιο συγκεκριμένα με το χρώμα. Το trend ξεκίνησε από το εξωτερικό κατά την περίοδο της καραντίνας όπου αρκετές ήταν εκείνες που άλλαξαν το χρώμα μόνες στο σπίτι δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στις παστέλ αποχρώσεις -και κυρίως το ροζ.

Στη συνέχεια και αφού βγήκαν επιτέλους από το σπίτι αποφάσισαν πως θέλουν να γίνουν ξανθιές. Πρώτη και καλύτερη η Emily Ratajkowski που υιοθέτησε έναν απίθανο τόνο αφήνοντας πίσω της το εμβληματικό καστανό.

Ακολούθησε η Kaia

Gerber με ένα ξανθό της πλατίνας. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να υιοθετήσουν την τάση η Kim Katdashian και η Kylie Jenner.

Και τώρα ερχόμαστε στις αγαπημένες της εγχώριας show biz. Ξεκινώντας από την τελευταία που είναι η Ήβη Αδάμου. Η Κύπρια τραγουδίστρια απόκτησε μόλις ένα από τα ωραιότερα και πιο δροσερά looks που της ταιριάζει πολύ.

Για την ακρίβεια δημιούργησε ξανθά highlights που τονίζουν την επιδερμίδα της με τον καλύτερο τρόπο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivi Adamou (@iviadamou_) στις 4 Ιούλ, 2020 στις 8:09 πμ PDT

“Ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή” σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απέσπασε ήδη εκατοντάδες likes και comments.

Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή που κάνει στα μακριά, καστανά μαλλιά της κι εμείς θέλουμε να της πούμε πως είναι απλά υπέροχη. Συμφωνείτε μαζί μας; Πώς σας φαίνεται το καινούργιο της look; Σας αρέσει το ίδιο με εμάς, ή όχι;

Διαβάστε ακόμη μερικά ακόμα τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας:

Dolphin skin: Είναι το νέο make up trend που θα λατρέψετε!

Η Margot Robbie είναι η καλοκαιρινή μας μούσα -Τα ωραιότερα beauty looks της που πρέπει να αντιγράψετε τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα