Η influencer με τα πιο κομψά και μίνιμαλ πανωφόρια- Θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της ΤΩΡΑ!

Η Caroline Daur είναι μια από τις αγαπημένες μας influencers και αυτό επειδή διαθέτει υπέροχο στιλ, της αρέσουν πολύ οι πιο μίνιμαλ εμφανίσεις και ξέρει πώς να προσελκύει τα βλέμματα πάνω της με κάθε look που επιλέγει.

Η γνωστή fashionista έχει αδυναμία στα κομψά και ιδιαίτερα πανωφόρια και παρακάτω θα δεις αυτά που μας έχουν κερδίσει φέτος και θα θέλαμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

#1. Το teddy coat είναι huge τάση και φέτος, όμως αυτή τη σεζόν το προτιμάμε σε πιο light αποχρώσεις, όπως είναι το εκρού, το ζαχαρί, το

ανοιχτό μπεζ, το λεμονί.

#2. Νομίζω θα συμφωνήσεις μαζί μου πως δεν υπάρχει πιο ωραίο puffer jacket από το συγκεκριμένο. Η Caroline επιλέγει ένα puffer σε μια πολύ σκούρα πράσινη απόχρωση και το συνδυάζει με total black look.

#3. Φέτος το παλτό μας το θέλουμε extra extra long. Η Caroline ποζάρει με ένα κομψό γκρι μάλλινο παλτό και ολοκληρώνει το casual look της με baseball hat και τζιν παντελόνι.

#4. Μπορεί τα oversized παλτό να είναι Νο1 τάση της σεζόν αλλά καλό θα ήταν να έχεις πάντα στην ντουλάπα σου και ένα παλτό που να αγκαλιάζει τέλεια το σώμα σου και που θα φορέσεις σε πολλές ιδιαίτερες και πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

#5. Τα animal prints έχουν παραμείνει στην κορυφή της λίστας με τα trends αρκετά χρόνια και η Caroline Daur επιλέγει ένα πολύ ιδιαίτερο παλτό σε λεοπάρ σχέδιο.

#6. Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις τώρα ένα παλτό που θα είναι huge τάση και τον επόμενο χειμώνα, τότε σου προτείνω να επενδύσεις σε ένα μάλλινο παλτό με γούνα στον γιακά, σαν αυτό που φοράει η Caroline.


Διαβάστε περισσότερα:

Ροζ + Φούξια: Η Leonie Hanne μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα πιο girly χρώματα του Χειμώνα (VIDEO)

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα