Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ερωτευμένη! Οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της

Ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει στην προσωπική ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό της από το Snik, καθώς είναι ξανά ερωτευμένη! Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στα καλύτερά της και απολαμβάνει τον έρωτα στο Κουφονήσι, όπως αποκάλυψε το περιοδικό Hello!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να βρισκόταν από τις αρχές Ιουνίου στο κυκλαδίτικο νησί, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού, την περασμένη Κυριακή υποδέχτηκε τον σύντροφό της εκεί, περνώντας έτσι μαζί ένα μέρος των διακοπών τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους, με τους δυο τους να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Στην παρέα τους ήταν οι Έλενα Χριστοπούλου, Βασιλική Ρούσου και Κλέλια Ανδριωλάτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello)

Όπως θα δείτε, το ζευγάρι ήταν αχώριστο και δεν σταμάτησε να ανταλλάζει αγκαλιές και τρυφερά φιλιά. Μετά τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποφασίσει να διαφυλάξει την προσωπική ζωής της από τη δημοσιότητα, ωστόσο το «μυστικό» της προδόθηκε.

Το ζευγάρι φαίνεται full in love!

Διαβάστε ακόμα:

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το πρώτο φιλί μετά από 4,5 μήνες στο Survivor

 Σάσα Μπάστα: Οι νέες δηλώσεις για τον Θέμη Αδαμαντίδη -«Είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας»

 Βρισηίδα Ανδριώτου για Ιωάννα Τούνη: «Αν είναι έγκυος εύχομαι να της πάνε όλα καλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα