Ο οίκος Dior δημιουργεί μια folklore κολεξιόν με έμπνευση από την παράδοση διαφόρων χωρών

H Maria Grazia Chiuri είναι η βασική σχεδιάστρια του οίκου Dior εδώ και αρκετές σεζόν και καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με το ταλέντο και τη δημιουργικότητά της.

Ο γνωστός οίκος παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν στο Παρίσι, για την οποία μας είχε προϊδεάσει τόσο στο tik tok όσο και στο instagram. Η Dior

Couture κολεξιόν για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2022/2023 αφορά την παράδοση και έχει να κάνει με ιδιαίτερες τεχνικές, κεντήματα και χειροποίητες δημιουργίες που εντυπωσιάζουν.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

Οι αναφορές που είδαμε μέσα από τα ρούχα του οίκου αφορούν όλο τον κόσμο και τις παραδοσιακές στολές διαφόρων χωρών. Στα σχέδια των ρούχων είδαμε να δημιουργούνται δέντρα που συμβολίζουν τη ζωή και όλη η συλλογή ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα του σήμερα.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

Υπέροχα πλεκτά καρό φορέματα, δαντελένιες δημιουργίες, folklore σύνολα ήταν μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε και θα μας εμπνεύσουν στο χτίσιμο του στιλ μας τη νέα σεζόν.

Κάθε δημιουργία είχε μια πιo folklore αισθητική, μια τάση που θα κυριαρχήσει το επόμενο φθινόπωρο αλλά μπορούμε να υιοθετήσουμε σε μεγάλο βαθμό και το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τα παπούτσια η Maria Grazia Chiuri δημιούργησε μερικά εκπληκτικά clogs σε καφέ, off-white και μαύρο που αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα όλο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Official (@dior)

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα