“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αυθεντικό παιδί. Είναι όλα μέρος ενός τηλεοπτικού σόου…”

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Γιάννα Τερζή στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό. Η τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποκάλυψε πώς είναι σαν άνθρωπος: “Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ αυθεντικό παιδί. Είναι από τις καλές μου φίλες. Την έχω σαν οικογένεια. Δεν παρακολουθώ το GNTM. Είναι όλα μέρος ενός τηλεοπτικού σόου, κάποια πράγματα είναι μέρος του τηλεοπτικού σόου. Δεν σημαίνει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στη ζωή της όπως εκφράζεται στο τηλεοπτικό σόου και δεύτερο είναι ένα παιδί με παιδεία και δεν ακυρώνει καθόλου την παιδεία της Ηλιάνας αυτό το πράγμα.”!

Φυσικά, ρωτήθηκε και για τη συμμετοχή της στην Eurovision και απάντησε για ακόμη μια φορά αν η Ελένη Φουρέιρα ευνοήθηκε περισσότερο από τη δισκογραφική τους εταιρεία. “Την Ελένη Φουρειρα δεν την ξέρω προσωπικά. Έχουμε μιλήσει δύο φορές από 30 δευτερόλεπτα. Δεν έχω να αντικρούσω τίποτα στην ερώτηση αν την στήριξε η δισκογραφική περισσότερο απ ότι εμένα. Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έφεραν την ποπ στην Ελλάδα με τέτοιο τρόπο. Είχαμε πάθει πλάκα όταν είχε πάρει την πρωτιά στη Eurovision.”, τόνισε.

Να σας θυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2018 και η Γιάννα Τερζή την Ελλάδα και οι δύο τους άνηκαν στο δυναμικό της Panik Records. 

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Ματσούκα: “Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την…” 

Βασίλης Σπανούλης: Δείτε πού διασκέδασε μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ολυμπίας Χοψονίδου! 

Το συγκινητικό κείμενο της Μαίρης Συνατσάκη για τη Σοφία Κοκοσαλάκη 

Keywords
Τυχαία Θέματα