Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: “Δεν το είπα για να προσβάλω την Καγιά”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό InStyle και όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε στην παρουσία της στο Greece’s Next Top Model, αλλά και τα διάφορα σχόλια που έχουν ακουστεί.

Το μοντέλο μίλησε για τη διαφωνία που είχε στις οντισιόν με τη Βίκυ Καγιά και την ατάκα που της είπε. Να σας θυμίσουμε πως της τόνισε πως έχει εργαστεί μια άλλη δεκαετία στο εξωτερικό και πως πια τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Για το περιστατικό αυτό, ανέφερε στη συνέντευξη της: «Δεν το είπα για να προσβάλω τη Βίκυ, και το ξέρει καλά. Τη σέβομαι, την αγαπώ και την εκτιμώ. Έχει τεράστια καριέρα και είναι πολύ σωστή στη δουλειά της. Μαθαίνω από εκείνη. Απλώς, όταν μιλάμε για ένα κορίτσι και το απορρίπτουμε με βάση ένα παλιό στερεότυπο, πρέπει να στηρίξω τη δική μου θέση. Επειδή στηρίζουμε η καθεμία τη δική της άποψη, δεν σημαίνει ότι κάποια έχει λάθος».

Όσο για το αν πιστεύει πως έχουν ξεπεράσει τα όρια στις κριτικές τους και ειδικότερα ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος είναι πιο καυστικός, εξομολογήθηκε: «Δεν το πιστεύω. Ο Δημήτρης είναι αυστηρός, αλλά πολύ ευθύς και αληθινός άνθρωπος. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, είναι το ίδιο ειλικρινής με όλους. Είμαστε τέσσερις κριτές και έχουμε κάνει αμέτρητες οντισιόν. Κάποιες φορές, όταν βλέπεις κορίτσια που δεν κάνουν για το μόντελιγκ και μιλάνε και λίγο άσχημα -κάτι που δεν φαίνεται για να μην εκτεθούν δημόσια-, φτάνεις σε ένα σημείο που αγανακτείς. Έρχεται η στιγμή που σου βγαίνουν η κούραση, αλλά και η απειρία».

Διαβάστε ακόμη:

Δύσκολες ώρες: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι πασίγνωστου ζευγαριού

Keywords
Τυχαία Θέματα