DIY: Φτιάξτε μόνη σας το τέλειο scrub κατά της λιπαρότητας!

Ξέρω ότι αρκετές ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα σε πρόσωπο και σώμα. Οι γυαλάδες και τα σπυράκια είναι απίστευτα ενοχλητικά και θέλετε να τα εξαφανίσετε μια κι έξω ή τουλάχιστον με μια προσπάθεια που να αξίζει τον κόπο. Έχετε χρησιμοποιήσει διάφορες φόρμουλες του εμπορίου αλλά και σπιτικές. Και αποτέλεσμα φοβερό δεν έχετε δει.

Τον τελευταίο καιρό οι ειδικοί μιλούν επίμονα για τον ενεργό άνθρακα και τον ρόλο που παίζει στην αντιμετώπιση των συγκεκριμένων προβλημάτων αφού έχει την ιδιότητα να περιορίζει τα συμπτώματα αποτελεσματικά. Επίσης είναι εκείνος που περιλαμβάνεται στις διάσημες πλέον

μαύρες μάσκες περιποίησης οι οποίες έχουν αγαπηθεί πολύ τόσο από εσάς όσο και από τις celebrities.

Αν επιμένετε όμως σε μια συνταγή που θα κάνετε μόνες σας σπίτι τότε πρέπει να ακολουθήσετε τς οδηγίες. Θα φτιάξετε ένα απολεπιστικό προσώπου και σώματος που θα σας ενθουσιάσει.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: Ενεργός άνθρακας που θα βρείτε στο φαρμακείο σε μορφή κάψουλας (2 είναι αρκετές), ζάχαρη και λάδι ελιάς.

Ανοίγεται τις κάψουλες με προσοχή γιατί υπάρχει περίπτωση να απλωθεί η σκόνη παντού και να δημιουργήσετε ένα χάος στο μπάνιο σας. Αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα μπολ και το αναμειγνύεται με τη ζάχαρη και το λάδι. Προσοχή, το μείγμα πρέπει να είναι συμπαγές οπότε ρυθμίστε τις ποσότητες των υλικών. Η υφή πρέπει να είναι στέρεη όπως για παράδειγμα της οδοντόκρεμας. Απλώνεται σε πρόσωπο και σώμα με έμφαση στα σημεία που παρουσιάζεται η λιπαρότητα κάνοντας απαλό μασάζ.

Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με χλιαρό νερό. Σκουπίζετε με μία καθαρή πετσέτα και απλώνετε τον ορό και την ενυδατική σας κρέμα.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα. Και φυσικά δεν ξεχνάτε ποτέ ότι γίνεται σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο. Είναι καλύτερο να απλώνεται το scrub το βράδυ ή το weekend που είστε πιο χαλαρές.

Ξέρω ότι θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα και πολύ χαίρομαι γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 10 ωραιότερες nail art ιδέες του Χειμώνα

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για την πούδρα και γνωρίστε τον νέο τρόπο εφαρμογής

Keywords
Τυχαία Θέματα