Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε χρώμα στα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα μοντέλα που κάνουν διεθνή καριέρα – από πέρσι  την βλέπουμε και στην κριτική επιτροπή του GNTM, του ράλιτι  μόδας που έχει αγαπηθεί πολύ. Κάθε της εμφάνιση συγκεντρώνει πάνω της τα τελευταία trends της μόδας και γίνεται από την ομάδα της που επιμελείται όλα τα looks της, από το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, μέχρι τα ρούχα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) στις 4 Οκτ, 2019 στις 3:09 πμ PDT

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της, είναι όπως καταλαβαίνετε τα μαλλιά της. Μακριά, λαμπερά και τέλεια. Και τώρα μάλιστα με την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει ενόψει της νέας σεζόν είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Η Ηλιάνα ακολούθησε το παράδειγμα όλων των stars του Hollywood που άλλαξαν το hair look τους και είπαν το ναι σε  καινούργια χρώματα και τεχνικές.

Όχι δεν τα έκοψε σε bob (ευτυχώς) αλλά απέκτησε ένα υπέροχο χρώμα. Ναι, δεν είναι πλέον καστανή. Αποφάσισε να τα ανοίξει αρκετούς τόνους με ξανθά highlights που φωτίζουν το πρόσωπο της και κολακεύουν τα χαρακτηριστικά της με τον καλύτερο τρόπο.

Το αποκάλυψε η ίδια με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τα μαλλιά της είναι πιο λαμπερά από ποτέ και φαίνεται η ιδιαίτερη τεχνική που έχει χρησιμοποιήσει ο hairstylist Δημήτρης Σαράντου αφού τόσο οι αφέλειες όσο και οι άκρες στα μαλλιά της είναι λίγο πιο σκούρες.

Το συγκεκριμένο look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις και είναι ότι ωραιότερο για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει το νέο hair look της Ηλιάνας; Ποιες από εσάς σκέφτονται σοβαρά να το υιοθετήσουν άμεσα;

Διαβάστε ακόμη:

H Lady Gaga έβαψε τα μαλλιά της στην απόχρωση τσιχλόφουσκας και θυμίζει τον παλιό, καλό της εαυτό

Γυάλινη λίμα: Να γιατί πρέπει να την αποκτήσετε σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα