Η Γωγώ Κωστάκη δηλώνει: «Στα περισσότερα άτομα δεν άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέστρεψα»

Μια από τις παίκτριες του MasterChef που ξεχώρισε με την παρουσία της στο reality μαγειρικής είναι η Γωγώ Κωστάκη. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της επιστροφής της μετά τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε η παραγωγή σε παίκτες που είχαν αποχωρήσει.

Η Γωγώ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο 7 μέρες tv και δήλωσε: «Στα περισσότερα άτομα δεν άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέστρεψα εγώ και πόσο μάλλον ότι επέστρεψα εγώ χωρίς να επιστρέψει ο Χαράλαμπος, που ήταν ένα άτομο που ήθελαν πολύ. Δεν με αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ούτε και ασχολήθηκαν

πολύ μαζί μου γιατί η επιστροφή μου συνέπεσε με αυτή της Μάγκυς. Η επιστροφή της Μάγκυς τους απασχόλησε περισσότερο. Πριν από την πρώτη αποχώρηση ήταν πολύ δύσκολο, γιατί είχα πιστέψει πάρα πολύ σε κάποια άτομα και νόμιζα ότι θα δημιουργήσουμε κάποιες σχέσεις, κάποιες φιλίες. Όταν συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν υπάρχουν όλα αυτά που είχα στο μυαλό μου, ήταν πολύ δύσκολο και για αυτό και αντέδρασα με τον τρόπο που αντέδρασα στην ασυλία και στην πρώτη αποχώρηση. Για αυτό έκλαψα και είπα όλα αυτά που είπα. Στην επιστροφή μου όμως μου ήταν εντελώς αδιάφορο το πώς με αντιμετώπιζαν οι άλλοι, ήμουν για τον εαυτό μου και μόνο δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για την κόρη της Πάολας: Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα του πατέρα της

Keywords
Τυχαία Θέματα