Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/4

Η pencil φούστα, ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα όλων των γυναικών, εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στις συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη και Καλοκαίρι. Τώρα όμως… κυκλοφορεί και με εντυπωσιακά prints σε τέλειες αποχρώσεις και συνδυάζεται τέλεια με όλα τα basic κομμάτια σας, από cropped tops και T-shrits, μέχρι πουκάμισα.

Στην pencil φούστα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για την εμφάνισή της στο

Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από μαύρο cropped top με βολάν, μαζί με μια γαλάζια ψηλόμεση pencil φούστα με εντυπωσιακό print.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με μαύρα καστόρινα booties Tsaskiris Mallas και δυο Heart4Heart Mati Rhodium Plated ρυθμιζόμενα βραχιόλια από την Folli Follie.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα καθαρά μάτια με λεπτό eyliner, τις γυαλάδες με το MAC Gold Deposit, το ρουζ MAC Style Frost και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine No 30 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος ένα ατημέλητο pony tail με χωρίστρα στο πλάι και φράντζα.

Δείτε πως έχουν φορέσει την Pencil φούστα αγαπημένες μας bloggers για να πάρετε ιδέες.

Με το πουκάμισό σας και ψηλοτάκουνες γόβες.

Με την μαρινιέρα σας και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Με T-shirt και τα αθλητικά σας.

Με ασορτί cropped top.

Με κρουαζέ πουκάμισο για ένα τέλειο office look.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/4

Keywords
Τυχαία Θέματα