Η φωτογραφία και το μήνυμα της Ράνιας Θρασκιά στα social media μετά την είδηση του χωρισμού της

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μετά από εννιά χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η είδηση ”έσκασε” σαν κεραυνός εν αιθρία παρόλο που οι αναρτήσεις της γνωστής δημοσιογράφου στα social media ήταν όλο νόημα.

Η Ράνια Θρασκιά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα. Η ίδια βρίσκεται στην Χαλκιδική και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης. Ενημέρωσε

λοιπόν τους διαδικτυακούς της φίλους για το που βρίσκεται ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…» Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα like και τα comment ”έπεσαν” βροχή!

Δείτε την ανάρτηση:

“Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…” Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις Ιούλ 31, 2017, 11:14μμ PDT

Keywords
Αναζητήσεις
μηνυμα της ρανιας θρασκιας
Τυχαία Θέματα