Αυτή Είναι η Νέα Ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά μετά τον χωρισμό της!

Η γνωστή παρουσιάστρια χώρισε από τον Ανδρέα φωτόπουλο…
Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου. Την είδηση αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών το περασμένο Σάββατο. Και όμως, η παρουσιάστρια είχε προαναγγείλει ουσιαστικά τον χωρισμό της πριν από λίγες μέρες, μέσα από μια ανάρτηση στο instagram,

όπου έγραφε τα εξής:«Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις «οτιδήποτε, αν σώζεται» .
Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα».

Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις "οτιδήποτε, αν σώζεται" . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα.

A post shared by raniathraskia (@raniathraskia) on Jul 19, 2017 at 12:26pm PDT


Πριν από λίγη ώρα, η Ράνια Θρασκιά ανέβασε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της, στην οποία αναφέρει: «Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…» Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)».

"Δικός μου και ο Αύγουστος, με τις μεγάλες μνήμες…" Δημιούργησε όσες πιο πολλές μπορείς. Του Αυγούστου οι αναμνήσεις αντέχουν πιο πολύ από όλες στο χρόνο. Καλό μήνα. (*Στίχοι: Διονύσης Καρατζάς Μουσική: Γιώργος Ανδρέου)

A post shared by raniathraskia (@raniathraskia) on Jul 31, 2017 at 11:14pm PDT


Πηγή zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Ανάρτηση, Ράνιας Θρασκιά,afti, anartisi, ranias thraskia