Η Φώφη Γεννηματά για τον καρκίνο: «Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι θα άφηνα τα παιδιά μου μόνα»

Η Φώφη Γεννηματά πέθανε σε ηλικία 56 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους όσοι την είχαν γνωρίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδινε τις τελευταίες 13 ημέρες μια πολύ σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αφού η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί.

Η ίδια πάλευε πάντα γενναία και κάθε φορά στεφόταν νικήτρια. Ωστόσο, μετά από 13 χρόνια μάχης, η Φώφη Γεννηματά κατέληξε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Η είδηση του θανάτου της αιφνιδίασε τους πάντες

και σκόρπισε απέραντη θλίψη στον περίγυρό της.

Η Φώφη Γεννηματά άνηκε στην κατηγορία των γυναικών που μιλούσαν συχνά για την περιπέτεια της υγείας της με τον καρκίνο, θέλοντας έτσι να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους ανθρώπους έδιναν τη δική τους μάχη.

Τον Ιούνιο του 2020, η Φώφη Γεννηματά είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη της με τον καρκίνο. Τα λόγια της συγκινούν και συγκλονίζουν…

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.

«Εμείς (σ.σ. εννοεί την ίδια και την αδερφή της) ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είχε πει η Φώφη Γεννηματά:

Διαβάστε ακόμα:

Φώφη Γεννηματά: Βουρκωμένη η Λίνα Δρούγκα μετέφερε την είδηση του θανάτου της

Φώφη Γεννηματά: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση ενάμιση μήνα πριν από τον θάνατό της

 Σασμός-Spoiler: Ο άντρας μυστήριο, η φωτογραφία με την Ανθούλα και η αποκάλυψη της Καλλιόπης

Keywords
Τυχαία Θέματα