Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα -Οι νέοι διαγωνιζόμενοι και οι αλλαγές στο ριάλιτι

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (04/12) ο δεύτερος κύκλος της Φάρμας. Ο Σάκης Τανιμανίδης καλησπέρισε τους τηλεθεατές στην έναρξη της εκπομπής και αποκάλυψε τους διαγωνιζόμενους που καλούνται να συμβιώσουν μαζί και να ζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, στη φετινή σεζόν θα συμμετέχουν και celebrities αλλά και παίκτες της διπλανής πόρτας.

«Το έπαθλο φέτος είναι μεγαλύτερο και φτάνει τις 100.000 ευρώ. Οι 18 συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις συνήθειες τους και τις ανέσεις της καθημερινότητάς τους. Επιστροφή στην παράδοση, επιστροφή στην στις

ρίζες», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στην έναρξη της εκπομπής.

Η λίστα με τους διαγωνιζόμενους 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου.

ΑΝΔΡΕΣ

Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μέσα στο αγρόκτημα, οι 18 διαγωνιζόμενοι καλούνται να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Θα πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάν τον στάβλο καθαρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα