Σοκάρει η Λουκία Πιστιόλα: «Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (04/12) η Λουκία Πιστιόλα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και συγκλονίζει με τα όσα περιγράφει για την σκληρότητα του επαγγέλματος αλλά και τα όσα ανέφερε για τον πατέρα της.

«Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο. Εγώ ευχόμουν

ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του. Προχθές συνάντησα στην παράσταση της κυρίας Ντενίση μια συνάδελφο ηθοποιό, την οποία σέβομαι και θαυμάζω πάρα πολύ, η οποία είχε χάσει τον άντρα της τέσσερις μέρες κι έπαιζε», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Από μία τέτοια πολύ σοβαρή ιστορία που δικό μου πρόσωπο κινδύνευε κι εγώ έπρεπε να κάνω αντικατάσταση στο θέατρο για μια εβδομάδα και έπρεπε να το κάνω. Έχω υποχρέωση και στο κοινό και στους συναδέλφους μου που θα χάσουν τα μεροκάματά τους. Αποφάσισα μετά από μια τέτοια πολύ σοβαρή ιστορία να μη δουλέψω για 3-4 χρόνια στο θέατρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης: 

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους

Η Ευγενία Δημητρόπουλου έγινε μητέρα -Η φωτογραφία με το κοριτσάκι που υιοθέτησε από τη Σιέρα Λεόνε

Μαρίνα Πατούλη για Δέσποινα Βανδή: «Δε μίλησα μαζί της, φαντάζομαι ότι φρίκαρε με αυτό που άκουσε και είδε»

Keywords
Τυχαία Θέματα