Η Φαίη μας στην εκδήλωση της Inventor που στηρίζει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»!

Η Φαίη μας βρέθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στην ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε η Inventor στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια. Αφορμή στάθηκε η νέα χορηγία στον οργανισμό με 45 κλιματιστικά και 20 αφυγραντήρες Inventor που χωρίς καμία αμφιβολία θα κάνουν τη ζωή των παιδιών καλύτερη και πιο άνετη.

Η Φαίη μίλησε με όλα τα παιδιά, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, φωτογραφήθηκε μαζί τους, έπαιξε και τους μοίρασε μια σειρά από υπέροχα δώρα

που τα έκαναν να χαμογελάσουν πλατιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο πρόεδρος του οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το σημαντικό έργο του οργανισμού και τη στήριξή του από την Inventor μέσω των χορηγιών προϊόντων κλιματισμού προηγμένης τεχνολογίας.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Marketing της Inventor Κυριακή Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού ενεργά, συνεισφέροντας στην αναβάθμιση των επιπέδων διαβίωσης των παιδιών στα σπίτια του οργανισμού, δημιουργώντας άριστες συνθήκες στο χώρο τους, πραγματοποιώντας το καθήκον μας ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία».

Πιστή στον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα η Inventor στηρίζει σταθερά και εμπράκτως το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» από το 2016, εξασφαλίζοντας ένα υγιές και άνετο περιβάλλον σε εκατοντάδες παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα