Ευρυδίκη Βαλαβάνη: ”Δεν πουλάω την σχέση μου και ούτε φωνάζω να με φωτογραφίσουν”

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απολαμβάνει την βόλτα της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το στιγμιότυπο φιλοξενήθηκε στο περιοδικό ΟΚ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Συγκεκριμένα η γνωστή αθλητικογράφος φαίνεται να τον… χουφτώνει!

Πώς αντέδρασε και τι είπε για τα σχόλια που ακούστηκαν;

Η κάμερα του Πρω1νού συνάντησε την Ευρυδίκη στις πρόβες για το Dancing with the stars και η ίδια απάντησε: «Αυτή η φωτογραφία δεν

ξέρω πως προκύπτει. Δεν κάνω τέτοια πράγματα δημοσίως! Ίσως να ήταν πάνω στην κίνηση» και συνέχισε: «προσωπικά, δεν τον βρίσκω και τόσο κακό για να έχει γίνει τόσος ντόρος. Δηλαδή, να ‘χαμε να λέγαμε! Μία φωτογραφία δεν είναι απόλυτα αυτό που μπορεί να δείχνει».

Τέλος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως την ενόχλησε ένα σχόλιο που ανέφερε πως ”πουλάει” την σχέση της: «Ούτε την πουλάω την σχέση μου, ούτε φωνάζω να με φωτογραφίσουν. Με ενοχλεί η άσχημη κριτική η οποία δεν έχει μέσα της σεβασμό. Απλά, θέλω να πω σε όσους ασκούν αυτού του είδους την κριτική να είναι πιο προσεκτική, γιατί άνθρωποι είμαστε και δεν φυτρώνουμε. Από πίσω μας έχουμε ανθρώπους που μπορεί ακούγοντας αυτά τα σχόλια να στεναχωριούνται. Από τη στιγμή που κάνεις αρνητικά σχόλια, θεωρώ ότι δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα