Η Φαίη μας έχει μια αδυναμία στο λευκό: 5+1 φορές που το επέλεξε στις street εμφανίσεις της

Σήμερα ήταν η μεγάλη πρεμιέρα του Πρω1νού και η Φαίη μας έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση με λευκό μίνι φόρεμα.

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές κ τα καλά σας λογια Σας αγαπω πολυ

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Sep 18, 2017 at 4:20am PDT

Η Φαίη μας έχει μια αδυναμία στο λευκό χρώμα και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρλεθόν καθώς το επιλέγει και στις πρεμιέρες της εκπομπής της αλλά και

σε σημαντικές στιγμές για εκείνη. Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις της Φάιης με total white look.

Ακόμα και στις πιο χειμερινές εμφανίσεις της η Φαίη αγαπάει το λευκό και της αρέσει να το συνδυάζει με nude παπούτσια και όσο το δυνατόν πιο απαλό μακιγιάζ.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η Φαίη επιλέγει πολύ συχνά το λευκό χρώμα στις εμφανίσεις της καθώς είναι πιο δροσερό και επιπλέον ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένες επιδερμίδες.

Το λευκό παντελόνι είναι σταθερή αξία και υπάρχει πάντα στην γκαρνταρόμπα της Φαίης. Πολλές φορές το συνδυάζει με λευκά tops και t-shirts ή επιλέγει κάποιο denim πουκάμισο για να δώσει λίγο περισσότερο χρώμα στις εμφανίσεις της.

Οι ολόσωμες λευκές φόρμες είναι αγαπημένα κομμάτια της Φαίης και συνήθως τις επιλέγει σε πιο βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Το λευκό είναι ένα χρώμα που φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα θα φορεθεί όσο ποτέ! Μην φοβάσαι να ντυθείς σε total white ακόμα και όταν ο καιρός κρυώσει. Το λευκό άλλωστε είναι ένα χρώμα πολύ χειμερινό και πολύ καλοκαιρινό!

Στη βάφτιση του γιου της, Δημήτρη, η Φαίη μας είχε επιλέξει και πάλι λευκό μάξι φόρεμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα