Η εμφάνιση της Φαίης στην πρεμιέρα του Πρω1νού

Η Φαίη μας στην πρεμιέρα του Πρω1νού έδωσε για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο αγαπημένο της χρώμα, το λευκό -όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο, θεωρώντας το ως το γούρι της.

Συγκεκριμένα είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό για τη σεζόν αυτή με ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα, off the shloulder από την BSB. Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο προσωπικός της στυλίστας Βαγγέλης Ζάχος, ολοκληρώθηκε με nude booties πέδιλα Dukas και μεταλλικό τσόκερ Folli Follie.

Ο

Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το κλασικό λαμπερό μακιγιάζ της με ένταση στα μάτια σε καφέ αποχρώσεις, με έμφαση στην εξωτερική γωνία για έντονο βλέμμα, δροσερό ρουζ στα μήλα σε baby ροζ απόχρωση και στα χείλη το κραγιόν liptensity medium rare της Mac και διάφανο lip gloss της Estee Lauder.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έβαλε ρόλεϊ στα μαλλιά της Φάις μας για όγκο, κατόπιν τα ψέκασε με το Iron Shape 11 της Redken που προστατεύει από τη θερμότητα και λειτουργεί και ως λακ, εφάρμοσε την τεχνική vague στις άκρες και τέλος τα βούρτσισε απαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα