Η Φαίη μας δείχνει πώς περνάει τον χρόνο της στο σπίτι!

“Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία σε όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε

κι αυτό”.

Με το παραπάνω μήνυμα, η Φαίη μας το βράδυ του Σαββάτου (14/3) ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτησή της.  

Για το πώς θορυβήθηκε και προχώρησε στο τεστ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου και παράλληλα αποκάλυψε πώς αισθάνεται. “Δεν έχω κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Αποφάσισα να κάνω το τεστ γιατί είχα θορυβηθεί μια συγκεκριμένη μέρα γιατί απανωτά μου ήρθαν κάποιες πληροφορίες. Από τη μία έμαθα για έναν γνωστό μου που είχαμε συναντηθεί ότι είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF που το κανάλι μετά πήρε τις σωστές αποφάσεις, κάποιοι άνθρωποι είχαν έρθει, δύο παιδιά νομίζω, σε επαφή με μια ασθενή, οπότε αποφασίστηκε να κάνουν τις εξετάσεις και για 15 μέρες κάποιοι να παραμείνουν στο σπίτι τους. Θορυβήθηκα ακόμη περισσότερο γιατί ήταν μέσα στη σκέψη μου όλο αυτό ότι εμείς στη δουλειά μας συναντάμε πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι συγκεκριμένος ο κόσμος. Οπότε, έτσι μου μπήκε η ιδέα να κάνω το τεστ. Έκανα το τεστ, βγήκε θετικό. Τα παιδιά μου βγήκαν αρνητικά στο τεστ!”, είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Η Φαίη μας βρίσκεται στο σπίτι της και ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομάλα. Σήμερα, με δύο φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αποκάλυψε πώς περνάει την ώρα της στο σπίτι.

Φορώντας γάντια για προστασία, ασχολήθηκε με μια εργασία αγγλικών του γιου της, Δημήτρη και δημοσίευσε σχετική εικόνα.

Λίγο αργότερα, με μια νέα ανάρτηση στο προφίλ της, μας έδειξε τα βιβλία που επέλεξε για να διαβάσει όσες μέρες θα βρίσκεται στο σπίτι!

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Mar 18, 2020 at 5:08am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας τραγουδιστής: “Είχα φτάσει 110 κιλά, η εταιρεία μού είπε να αδυνατίσω γιατί δεν…” 

Με συμπτώματα κορονοϊού η Σοφία Φαραζή – «Στην αρχή με έπιασε ένας μικρός πανικός…» 

Αυτοκτόνησε Έλληνας ράπερ στα 28 του χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα