Με συμπτώματα κορονοϊού η Σοφία Φαραζή – «Στην αρχή με έπιασε ένας μικρός πανικός…»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Σοφία Φαραζή ενημέρωσε τους followers της πως αντιμετωπίζει συμπτώματα του κορονοϊού και παραμένει στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω» και δέχτηκε πλήθος από μηνύματα που της εύχονταν για γρήγορη ανάρρωση.

Η ίδια με νέα δημοσίευσή της ενημέρωσε πως παρόλο που δεν έχει υποβληθεί σε τεστ

για τον κορονοϊό, έπειτα από τις συμβουλές του γιατρού της τέθηκε σε αυτοπεριορισμό.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρό μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου. Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει;  Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο» , έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Φαραζή.

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά, όπως και σε όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζει συμπτώματα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοκτόνησε Έλληνας ράπερ στα 28 του χρόνια

«Παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο στο Καφέ της Χαράς»

Ακυρώνεται η Eurovision λόγω κορονοϊού! Η ανακοίνωση της EBU

Keywords
Τυχαία Θέματα