Η Φαίη μας δείχνει 5 τρόπους για να φορέσουμε τη ζώνη μας και να ανανεώσουμε το στιλ μας

Αν έχεις παρακολουθήσει τις Εβδομάδες Μόδας σε όλο τον κόσμο ή αν έχεις κάνει ένα καλό scroll down στο instagram θα έχεις ήδη εντοπίσει την επιστροφή της ζώνης στα καθημερινά αλλά και βραδινά μας looks.

Η Φαίη μας έχει ήδη προσθέσει ζώνες στο καθημερινό της styling και παρακάτω μπορείς να δεις 5 looks που θα σε εμπνεύσουν ώστε να βγάλεις και εσύ τις ζώνες από το πίσω μέρος της ντουλάπας. Άλλωστε τα σχέδια που επιστρέφουν είναι σε vintage και basic

γραμμές και έτσι είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη στην κατοχή σου τις ζώνες που θα χρειαστείς για να ανανεώσεις το στιλ σου.

#1. Μια λεπτή δερμάτινη ζώνη σε καφέ ή μαύρο χρώμα είναι ό,τι πρέπει για να δίνεις μια ωραία πινελιά στο απλό μίνιμαλ office look σου.

#2. Οι φαρδιές ζώνες είναι επίσης ένα trend που παρακολουθήσαμε σε πολλά shows. Φόρεσέ τις, όπως κάνει και η Φαίη μας, με ψηλόμεσα παντελόνια ή πάνω από το παλτό σου.

#3. Αυτή η κλασική μαύρη δερμάτινη ζώνη με την ασημένια αγκράφα είναι ό,τι πιο ωραίο υπάρχει σε ζώνες τη φετινή σεζόν. Αν δεν έχεις μια τέτοια ζώνη ήδη στην ντουλάπα σου, ψάξε την ντουλάπα του αγαπημένου σου και σίγουρα θα ανακαλύψεις εκεί ένα σχέδιο που μπορείς να φορέσεις κι εσύ.

#4. Μπεζ, λευκό, μαύρο, καφέ είναι basic χρώματα που θα σε διευκολύνουν πολύ στα καθημερινά σου looks. Η Φαίη μας συνδυάζει μια φαρδιά λευκή ζώνη με το φορεματάκι της και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ.

#5. Οι ζώνες που είναι μίνιμαλ αλλά έχουν εντυπωσιακά logos είναι must και δίνουν μια λεπτομέρεια που χρειάζεται το στιλ σου ειδικά αν είναι μονοχρωματικό.

Διαβάστε ακόμα: Τα τρία jackets που έχει λατρέψει η Chiara Ferragni και φοράει αυτή την Άνοιξη

Xαμός στα social media με ΑΥΤΟ το ροζ κοστούμι! Θέλουν όλες οι γυναίκες να το αποκτήσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα