10 πασίγνωστες stars μας δείχνουν τι ακριβώς φοράνε σήμερα!

Η άνοιξη είναι μια εποχή που μας εμπνέει όλους να προσέξουμε λίγο παραπάνω το στιλ μας αλλά και την εικόνα μας. Το καλοκαίρι άλλωστε δεν είναι πολύ μακριά και είναι ωραίο να μπαίνουμε στους ρυθμούς του ξεκινώντας με την ανανέωση του στιλ μας. Σε αυτό το έργο θα μας βοηθήσουν τα looks των celebrities που θα δεις παρακάτω. 10 stars μας δείχνουν τι επιλέγουν να φορέσουν εκείνες αυτή την περίοδο και μας δίνουν ιδέες για τέλειο styling.

@Κendall Jenner
Τα

δερμάτινα φορέματα επιστρέφουν στη μόδα και μας έχουν ήδη κλέψει το μυαλό. Η Kendall φοράει το μίνι δερμάτινο φόρεμά της με μποτάκια και hair clip στα ολόισια μαλλιά της.

@Olivia Palermo
Η Olivia Palermo επενδύει στις ζακέτες και πολλές φορές τις προτιμάει σε σχέση με άλλα jackets. Mάλιστα στο συγκεκριμένο look κάνει layering με ζακέτες δημιουργώντας ένα φανταστικό look που μπορείς εύκολα να δοκιμάσεις κι εσύ.

@Sienna Miller
Η Sienna Miller εμπιστεύεται τα vintage καρό που έχουν επιστρέψει στη μόδα και μάλιστα τα επιλέγει για το παλτό της!

@Yara Shahidi
Τα baggy jeans δείχνουν υπέροχα όταν συνδυάζονται με ψηλοτάκουνες γόβες και πέδιλα. Συνδύασέ τα με blazer και μεγάλους κρίκους, όπως κάνει η Yara Shahidi και κλέψε όλα τα βλέμματα πάνω σου.

@Alexa Chung
Αυτό το κορίτσι, η Alexa Chung, είναι τόσο στιλάτη αλλά και τόσο ανατρεπτική ταυτόχρονα που με ξετρελαίνει! Σε αυτό το look επιλέγει κοστούμι και το συνδυάζει με ugly sandals που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

@Bella Hadid
Η Bella Hadid εμπιστεύεται απόλυτα τις καμπαρντίνες και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Σε αυτό το look συνδυάζει την μπεζ καμπαρντίνα της με μαύρο φουλάρι και μπεζ μπότες και δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο statement look.

@Hailey Bieber
Η Ηailey Baldwin που πλέον ονομάζεται Hailey Bieber, μετά τον γάμο της με τον Justin, έχει ένα πολύ νεανικό και φρέσκο look που μας αρέσει πολύ. Η ίδια φοράει τις φόρμες της με πουλοβεράκια και κομψά blazer δίνοντάς τους ένα ιδιαίτερο styling που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ.

@Chrissy Teigen
Τα animal prints επιμένουν να είναι στη μόδα και η Chrissy Teigen τα προτιμάει σε λεοπάρ σχέδιο.

@Jennifer Lopez
Το μπεζ είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της σεζόν και η Jennifer Lopez δεν δέχεται να το αποχωριστεί ούτε την άνοιξη.

@Sofia Carson
Η Sofia Carson υιοθετεί μια τάση που λατρεύουν οι σχεδιαστές. Οι φιόγκοι είναι must και μπορείς να τους συμπεριλάβεις στο καθημερινό σου styling σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου. Η Sofia διαλέγει μια ζώνη που φοράει στη μέση της και δίνει μια ωραία πινελιά στο office look της.

Διαβάστε ακόμα: Τα τρία jackets που έχει λατρέψει η Chiara Ferragni και φοράει αυτή την Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα