Η Φαίη έκανε το πιο hot-right-now μανικιούρ!

Όπου και να κοιτάξεις στο Instagram αυτή τη στιγμή, θα δεις και ένα french mani. Όχι με την “κλασική” μορφή του αλλά με μια προσέγγιση που το κάνει συναρπαστικά επίκαιρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Μια updated εκδοχή του original γαλλικού που συζητήθηκε για την τελειότητα στην εκτέλεση ήταν αυτό της Rosie Huntington-Whitely, για το οποίο μιλήσαμε σε προηγούμενο post.

Η celebrity manicurist, Harriet Westmoreland που το δημιούργησε, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες ενώ στάθηκε στο almond shaped σχήμα των νυχιών που, όπως είπε, δίνει πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

Σε story που ανέβασε χθες το βράδυ η Φαίη, το δεύτερο πράγμα που μας έκανε να σταθούμε λίγο περισσότερο στη φωτό της, μετά το φανταστικό γατάκι που κρατούσε στην αγκαλιά της, ήταν το εκπληκτικό ανοιξιάτικο frenchie της!

Βάζουμε tik σε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του μανικιούρ: το τέλειο “αμυγδαλωτό” σχήμα των νυχιών που ταιριάζει άψογα με τα δάχτυλά της, το σωστό nude-ροζ για τον τόνο της επιδερμίδας της, το ultra trendy για τη φετινή Άνοιξη, ζωηρό πορτοκαλί (tangerine) στο τελείωμα των νυχιών.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

DIY: Η Halle Berry αποκάλυψε τη μάσκα προσώπου που φτιάχνει με τα χεράκια της!

Η Gigi Hadid φοράει το lip balm της με πολλούς τρόπους- Πάρε ιδέες!

Kate Middleton-Meghan Markle: Ποιο lip balm έχουν πάντα στην τσάντα τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα