GNTM: Αυτή είναι η επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά;

Τις προηγούμενες ημέρες, το Star μέσω επίσημης ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά, όμως δεν θα τη δούμε στον νέο κύκλο του GNTM. 

Φυσικά, ανακοινώθηκε πως η Βίκυ Καγιά θα συνεχίσει με το Shopping Star και θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing with the stars

Η είδηση της αποχώρησής της από το ριάλιτι επιβίωσης “έσκασε” σαν βόμβα και αμέσως ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για την αντικαταστάτρια της. Σύμφωνα με πληροφορίες της Soulas Glamorous η επικρατέστερη για να πάρει τη θέση της στο ριάλιτι

μοντέλων είναι η Ευαγγελία Αραβανή. 

Στις αποκαλύψεις που έκανε μέσω Instagram δεν έγραψε το όνομα της παρουσιάστριας, αλλά τη φωτογράφησε. Όπως έγραψε, πρόκειται για ξανθιά παρουσιάστρια που ανέλαβε ξανά εκπομπή μόδας, υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο και χόρεψε μαζί με την Κατερίνα Στικούδη σε τηλεοπτικό show.

Όλα τα παραπάνω “φωτογραφίζουν” την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία παρουσίασε το My Style Rocks, ήταν ζευγάρι με τον τραγουδιστή και μαζί με την Κατερίνα Στικούδη “άναψαν” φωτιές στο πλατό του Dancing with the stars με τον χορό τους.

Διαβάστε ακόμη:

Νάσος Γαλακτερός: Η ανάρτηση για παίκτη του Survivor που διέγραψε και η εξήγηση!

Πέθανε γνωστό μοντέλο και τραγουδιστής

Ελευθερία Ελευθερίου: “Ο πιο ευθύς στο Survivor ήταν ο Αλέξης Παππάς”

Keywords
Τυχαία Θέματα