Η εξομολόγηση του Ιωάννη Αθανασόπουλου: “Έχω στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία από…”

Καλεσμένος στο “Πρω1νό” ήταν σήμερα ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στη Φαίη για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσω του ρόλου του στις “Άγριες Μέλισσες”, αναφέρθηκε στην περιόδο που ζύγιζε 100 κιλά και εξομολογήθηκε πως τώρα αισθάνεται μια χαρά με το σώμα του.

“Ήμουν 18 χρονών, λίγο πριν δώσω Πανελλήνιες και επειδή είχα πολύ άγχος, κάπως έπρεπε να εκτονωθώ. Έτρωγα ασύστολα, πίτσες, αναψυκτικά, πατατάκια… Ήμουν 100 κιλά, τώρα είμαι 72-73. Επειδή έκανα και αθλητισμό -έκανα δίσκο- και έχω γενικά τη νοοτροπία του στρατιώτη και του αθλητή, τα έχασα μέσα σε 6 μήνες. Είχα να φάω τηγανητές πατάτες 6 μήνες. Στερήθηκα.

Έχω στο πορτοφόλι μου μια φωτογραφία από τότε που ήμουν 18 χρονών και δεν θα ‘θελα να είμαι έτσι. Την έχω για να μου θυμίζει να προσέχω, να μην αφήνομαι σε αυτή την εικόνα. Με επηρέαζε στις διακοπές που έβλεπα… Φορούσα 36 νούμερο παντελόνι, τώρα φοράω 30. Περπατούσα και αισθανόμουν κουρασμένος. Τώρα αισθάνομαι μια χαρά. Γυμνάζομαι, πηγαίνω για τρέξιμο.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Σπανό

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει με μια μεγάλη έκπληξη!  

Νέα είσοδος στις “Άγριες Μέλισσες”-Ο ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα