Black Friday: Τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν ever που θα αγοράσετε σήμερα!

Το κόκκινο κραγιόν είναι ίσως το μοναδικό προϊόν που υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας. Ανεξάρτητα από την ηλικία, το look ή την χώρα που ζει. Είναι εκείνο που φορά κάθε φορά που θέλει να νιώσει καλύτερα, να τονίσει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή της. Δεν υπάρχουν άλλωστε περιορισμοί.

Το κόκκινο κραγιόν είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις κι εμείς είμαστε σίγουρες πως έχετε βρει την απόχρωση και ίσως το συγκεκριμένο προϊόν που δεν αποχωρίζεστε ποτέ.

Κι αν θέλετε

να αποκτήσετε  καινούριο εμείς σας προτείνουμε να είναι ένα από τα πλέον κλασικά. Επιλέξαμε τα αγαπημένα μας και σήμερα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Και θα το φορέσετε ακόμη κι αν δεν πρόκειται να βγείτε από το σπίτι.

Dior Rouge Dior Lipstick, 999

MAC Matte Lipstick, Russian Red

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour, Pirate

Giorgio Armani Beauty Rouge d’ Armani, Lucky Red

Tom Ford Lip Color Lipstick, Scarlet Rouge

Kilian Le Rouge Parfum Scented Satin Lipstick, Heaven Rouge

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Holiday, Le Rouge

Stunna Lip Paint Longwear Fluid Lip Color, Uncensored

Ακολουθήστε τις συμβουλές των ειδικών για τέλεια εφαρμογή:

Scrub: Επειδή είναι έντονο χρώμα και θέλετε να δείχνει άψογο καλό είναι να κάνετε απολέπιση στα χείλη ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, να τα ενυδατώσετε και να αποκτήσουν βελούδινη όψη.

Περίγραμμα: Μαζί με το κραγιόν αποκτήστε και το μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση. Κάντε περίγραμμα ακολουθώντας τη φυσική γραμμή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα ακόμη νέο hair look και είναι το ωραιότερο ever!

Τα κορίτσια του Tik Tok απλώνουν οδοντόκρεμα στα νύχια τους για να μακρύνουν! Κάνουν καλά ή όχι; Σας έχουμε την απάντηση

Keywords
Τυχαία Θέματα